6.4.2010

*Sisävaippoja joka koossa


Eelle olen muokannut sisävaippaa koossa M. Edellinen kaava oli liian leveä haarasta ja vyötäröstä jotenkin lerppu.. Tämä nykyinen vaikuttaa ihan hyvältä.
Kuosi- ja sisäkangas joustofroteeta ja imujen matskut bambua,hamppua ja kierrätysfroteeta.


Vaipassa on nepillinen läppä ja yhteensä imua 10-11 kerrosta. Siltikään vaippa ei ole paksu ja tönkkö. Imut on leikattu vaippaa myötäilevän tiiman muotoon ja läppäkin on jäljittelee tiiman muotoa.Vieläkin mietin nuita neppien paikkoja ja että pitäisikö vielä yksi neppi lisätä takasiivekkeisiin säätöjä varten. Äsken vaippaa päälle pukiessa se ei ollut tarpeellinen mutta ehkä myöhemmin sitten lisään?
Sitten pari aikaisemin valmistunutta jotka ovat unohtuneet raportoida. Alla neppiläpällinen sisävaippa koossa S. Ooga Booga 100% bambuinterlock Jossulta ja paksu bambujoustofrotee jo lopettaneelta Ummalullalta. Muuten vaipan rakenne sama mitä aikaisemmissa.

Tuo Bambuinterlock on yllättänyt minut totaalisesti kestävyydelään. Vaikka kutistui esipesussa käsittämättömän paljon niin on ollut 60 ja 95 pesuissa hyvänä pysyvä. Ei ole nukkaantunut kuten tavan trikoot ja vielä ei ole reikiäkään ilmaantunut.
Sekä ystävän tytölle tehty yövaippa koossa L. Tai piti olla mutta osottautuikin L/XL kooksi. En ole vielä päällä nähnyt mutta ilmeisesti on vyötäröllä liikaa. Mietin että saisikohan takasiivekkeitä lyhennettyä jotenkin siististi vielä..Täyttöaukko edessä ja kiinteänä 4 kerrosta vaipan muotoja myötäilevää imua. Tuplapitkä läppä "kierrätysmatskua" eli kieroon pestessä menneen bambu-hampputaiton leikkelin. Sisäpinta ruskeaa bambujoustista. Kaava on muokattu Mummut-kaava.

1 kommentti:

  1. Jäin selailemaan vanhempia (vaippa)postauksia ja wautsi, onpa hyvännäköisiä vaippoja! <3

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails