22.5.2010

*Kuumana päivänä savannilla


Viime yönä vanha värjätty paita sai vähän kuviota pintaansa. Kokolappua ei ole mutta arvioisin koon olevan 80/86.

Kankaista puun lehvästö velouria muut kierrätyspuuvillaa sekä uutta Eurokankaasta ja Marimekolta..
Kuva on vähän omituinen, muotopuoli sanoisin ja jotenkin kesken. En jaksa nyhrätä enää joten blogataan vaan. Jos jollakin on kuvan kehitysidea niin saa ehdottaa.
Ainakin puun lehvästö on alaston ja puun runko kauempaa näyttää vähän hassulta. Sen loppuminen noin ei ole kuitenkaan perusteltua vaikka ideana onkin että puu runkoineen ei ole mahtunut kuvaan.
Ilme kirahvilla on persoonaton kun en jaksanut tehdä kunnon silmää ja suustakin näyttäisi puuttuvan jotain.


Kuvissa on vielä mun merkkauksia näkyvissä sekä langanpäättelyt näyttäisi myös olevan kesken..
Yleisesti en ole ihan tyytyväinen. On mutkaa ja liian harvaa tikissä ja huonoja muotoja ja ajattelemattomuutta sekä laiskuutta. Mutta parempi kuin ei mitään :D


Olen minä johonkin tyytyväinen.
Parhaimpia kohtia mielestäni on aurinko ja ruohikko.
MUOKS.
Valas, mustekala ja sudenkorento ovat kaikki samaa värisatsia.
Kaikki vähintään 18 vuotta vanhoja, harmaantuneita ja tahraisia entisiä valkoisia ennen oranssiksi värjäystä. Nämä on pelastettu äitini kylmävintiltä alkuvuonna ja värjätty silloin ajatellen että jos niistä voisi jotain sen jälkeen käyttääkin..


14 kommenttia:

 1. Oi ja voi, kylläpäs tulee ihania tuunaamalla! Oikein uusi ja hieno pusero.
  =)

  VastaaPoista
 2. Kauniisti muokattu paita. Ois ollu kiva nähdä myös kuva ennen tuunausta. :)

  VastaaPoista
 3. nuppulinnatar: nämä kaikki oranssiksi värjätyt paidat(+parit housut ja potkarit) on pelastettu mun äidin kylmävintiltä. ovat mun ja nuorempien siskojeni vanhoja. eli vähintään 18 vuotta vanhoja. paidat kaikki olivat entisiä valkoisia eli harmaantuneita, tahraisia ja tunkkaisen näköisiä. pelastin paljon vaateaarteita samalta kylmävintiltä.. silloin kun näitä värjäsin ajatellutkaan että niihin jotain aplikoisin.. :D mietin että jos niillä sen jälkeen jotain tekee niin hyvä.

  VastaaPoista
 4. Ihana paita =)auttaisko jos applikois vaikka kiven tuohon puun juurelle? Minusta tuo on kyllä loistava noinkin ;-)

  VastaaPoista
 5. Minusta kuva ei kaipaa mitään vaan on hieno noin! Tuttu tunne tuo itsekritiikki, yleensä se on pahimmillaan heti työn valmistuttua, mut seur. päivänä osaa jo katsoa ei niin kriittisesti :)

  VastaaPoista
 6. Oletpa kriittinen. Paita on hieno, ja ihan uskomattoman paljon olet nähnyt vaivaa.

  VastaaPoista
 7. Ompas hieno! Kyllä litanian krittiikkiä latelit mutta minusta se on oikein hyvä noin :)

  VastaaPoista
 8. Kylläpäs olet hienon aplikoinnoin tehnyt. Katsoin aikaisemmin tekemiäsi kuvioita myös ja olen ihan mykistynyt. Käytäkö liimaharsoa apuna palojen kiinnitykseen? Entä tukikangasta paidan nurjalla puolella? Kuinka leveällä siksakilla ompelet? Ja miten ihmeessä saat valmista paitaa käänneltyä ja väänneltyä ompelukoneessa niin, että saat noin siististi aplikoinnin tehtyä. Olet todella taitava!

  VastaaPoista
 9. (Lisäsin muuten blogisi omaan blogiluettelooni) :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos ajatuksia herättävästä kommentistasi blogissani. Se pani tajuamaan, kuinka nämä itsekriittiset ajatukset saattavat lukijoista joskus näyttää oudolta. Täytyypä kiinnittää asiaan huomiota! Tai hei, pitäisi kehittää joku hymiö, joka hoitelisi tuon itsekritiikkiosuuden...

  VastaaPoista
 11. Aivan mielettömän hieno aplikaatio!! Olen ihastellut aikaisempiakin käsitöitäsi joita olet tehnyt. Olet taitava ompelemaan ja keksimään hienoja kuvioita!

  VastaaPoista
 12. ihana..täytyykin tutustua blogiisi paremmin...

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails