14.10.2010

* Kettupaita ja jonkinsortin laihdutuskuuri

Tämä taisi olla viimeinen oranssi paita mikä oli jäljellä.
Paita on Aution Neuleen ja kooltaan 100 mutta on sopiva nyt 80 koon vaatteita käyttävälle.
Oli joskus harmaantunut valkoinen ja käynyt oranssissa värikylvyssä
ja saanut pintaansa ketun ja linnun sekä oudon kuu-ukkelin. Eli siis samaa paitasarjaa ja värikylpyä kuin mustekala ja kirahvi jne.. Kyllähän te jo tiedätte.

Aplikoinnin kankaat sekalaisia veloureita, trikoita ja puuvillaa.

Ja Saksasta tuli kankaita. Paitsi lintukangas Aenolta vaihtarina.
Trikoota kaikki muut paitsi tumma oliivi on joustista. :D


Nyt minä päätin kanssa rueta pienoiselle kangasvaraton laihdutuskuurille vuoden loppuun asti 
eli sen parisen kuukautta.
En tiedä miten siihen pystyn mutta kun kankaat eivät enää mahdu mihinkään. 
On siis pakko laihduttaa varastoja.
Olen luvannut itselleni vielä yhtä kangasta Mjukatygeriltä ja Kangastukusta heijastinkangasta heijastinaplikointeja varten ja sit se on stop.

9 kommenttia:

 1. Ihana kettu ja lintunen. Ensin ihmettelin mikä ihmeen kuu-ukkeli, mutta löytyihän se sieltä. Tosi hauska yksityiskohta.

  Se kuuri tekee hyvää. Itse olen katsellut tänä aikana paljon vanhoja, pitkään kaapissa olleita kankaita uusin silmin. Olen tosin kuolannut myös kauppojen sivuilla mitä kaikkea ostan sitten kun lakko on ohi...
  Huomiseksi laitan tauolle ja lähden katselemaan josko Marimekon ystiksestä löytyisi jotain kivaa (lähinnä menen kyllä hakemaan pöytäliinaan kangasta).

  VastaaPoista
 2. Oi tuo pinkkivalkoinen tähtitrikoo on juuri mitä tarvitsisin! Jos haluat sen "laihduttaa" niin voin ostaa =D.
  Ihania kaikki ostoksesi!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana applikaatio taas!

  VastaaPoista
 4. Ihania kankaita! Minäkin aloitin kangaskaapin laihdutuskuurin, kunnes sitten törmäsin metsolan sivuilla ystävämyyntiin ja siihen loppui kuuri! ;) No, nyt yritetään sitten paremmalla onnella uudestaan!
  Oikeastaan kun tarkemmin ajattelee,niin säästin kympin jos toisenkin kun tilasin noita metsolan kankaita alennushintaan (näin ainakin vakuutin miehelleni!)

  VastaaPoista
 5. Taas ihana aplikaatio! Ja ihania kankaita. Vois perustaa blogilaihdutusporukan. Mulla olis sama juttu edessä. Ja eilen taas ostin vähän lisää kangasta vaikka vanhat pursuaa kaapeista ja laatikoista...

  VastaaPoista
 6. Ihana paita!! Mun pitäis kans ruveta tolle laihikselle, mutta nytkin postissa odottelee kaks kangaspakettia noutajaansa...

  VastaaPoista
 7. Upea paita!
  Ite en osta juurikaan uusia kankaita, mutta kirppikset on oikeastaan vielä pahempia... kangaslöytöhän on pakko ostaa, jos sen mielii saada...samanlaiseen ei välttämättä törmää enää koskaan! Lisäksi pitkään tekstiilialalla työskennellyt sukulainen on vuosien mittaan täyttänyt kaappini ähkytäyteen.
  Jonkinlaista lakontapaista olen siis yritellyt minäkin... Omista kaapeista tekee yllättäviä löytöjä, joiden olemassaoloa ei ole muistanutkaa.!

  VastaaPoista
 8. Ihana pulleaposkinen kettuliini!

  VastaaPoista
 9. Hieno paita ja aplikointa taas kerran! Niin ja onnea "laihdutuskuurille"! Täälläkin ehkä tarttis "laihduttaa"....

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails