27.9.2011

* Bubo-Bubo

Uusimman lasten Ottobreen Bubo-Bubo kaavaa mukaillen valmistui huppari koossa 98+ ilman sivusaumanvaroja. Muuten kivan mallinen mutta miten mä aina katselen noita hihan kaavoja Ottobreellä aina vähän sellaisella silmällä että kapeneeko nää(kin) vähän liikaa 80-luvun tyyliin.. Kangas on tilattu Etsystä jokin aika sitten ja on ohutta collegetyyppistä kangasta. Väreihin sopivaa vetoketjua oli vaikea löytää. Mutta sain sentään sisähupun ja vetoketjun alavaran samaa sävyä vetokejun kanssa.Aika kiva tuli vaikkakin vähän iso. Korvat jätin pois kun kangaskin on niin levoton. Helmaresoria jäin vielä vähän ihmettelemään. Olisi saanut olla vähän kireempi. Vaikka vaan 5cm.
Toivottavasti ei rupea pesuissa lörpöttää.
Siltikin kaipaan kivaa kokovuoritetun hupparin kaavaa. Olisko jollain vinkata?

13 kommenttia:

 1. Musta nuo OB:n hupparit on toooosi isoja, tai sillain että pituus on ok, mutta leveydestä vois melkein aina ottaa kymmenisen senttiä pois, että olis sellanen siisti, eikä pussi :D

  Mä oon tehny vuoritetun hupparin ihan peruspaidan kaavalla, 2cm saumanvarat niin ei tuu nafti :)

  VastaaPoista
 2. Tuo hyppyyn saakka jatkuva vetskari on kyllä metka idea!! Joskus saattaa joutua koittamaan.

  VastaaPoista
 3. ihana! tätä pitäs vissiin itekin koettaa jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 4. Minullakin on hyvän j akivan hupparin kaava hakusessa. Vähän tulee ommeltua huppareita kun ei ole vielä kivaa ja täydellistä kaavaa tullut vastaan :) Tuo huppuun asti menevä vetskari on varmasti lapsesta kiva juttu. Mulla on itselle ollut joskus tuollainen huppari jossa vetskari meni huppuun asti, ostin sen englannista aikoinaan.

  VastaaPoista
 5. Hullun ihana! Voi kun tuollaisia saisi jostain. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi cool! Sikemagee ja himmee :) ihana ja iloinen kangas!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails