18.9.2011

* Hei, nimeni on Esko!

..Ja mä tykkään jätskistä..
Tämä oli tällainen "vaikeuksien kautta jonnekin"-projekti. Ajatuksissani asettelin ravun vahingossa enimmäkseen takapuolelle. Hirviästi rupesi ärsyttämään kun mietin että menikö nyt työ hukkaan. Siis ihan käyttökelpoiset housuthan niistä tuli, aplikoinnin paikka vaan vähän outo. Alunperin asentamani töröhampaatkaan eivät enää olleet yhtään kivan näköiset. Raaputtelin ne pois ja laitoin kielen tilalle ja ajatuskuplaan kinuskikuorrutteisen suklaajäätelötikun.. Onneksi en laittanut kuvaa lahkeeseen alas. Polvitaive tai pohkeen takaosa olisi ollut kyllä hiukan omituinen paikka aplikoinnille. :D


Edestä


Takaa


Koko on 128 ja kaava oma, jota joudun vielä seuraaviin hiukan muokkaamaan.. Mm vyötäröä pitää hiukan laskea. Punainen joustofrotee vaihtarina. Aplikoissa käytin enimmäkseen velouria. Poltettu oranssi hilcoa Fabriinalta. Tästä sävystä on tullut yksi mun lemppareista. Muut palalaatikon syvyyksistä. Oranssi resori vyötäröllä ja kuminauha lahkeensuussa.Tuota rapuhommaa katsellessani mietin saisikohan tuon jo kertaalleen silitetyn aplikoinnin irroitettua jos laitan niin kuumalla raudalla kun vaan uskallan ja sitten lähden irroittamaan. Eli polttaisin sen liiman pois. Kokeilin sitä kieleen jonka laitoin suupieleen. Lähti irti hyvin helposti mutta liimoja jäi. Katsellaan lähteekö pyykissä.

Kaikenkaikkiaan yritys hyvä kymmenen.


12 kommenttia:

 1. Hieno! Eikä tuosta olisi kyllä yhtään arvannut, että kuvion olisi pitänyt olla toisin päin, jollet itse olisi sanonut:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! On tuossa työtä ollut :)

  VastaaPoista
 3. Tekemäsi vaatteet ovat aina niin ihania!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen rapu. Aika hieno pelastus, ei arvaisi pieleen menneeksi ellet olisi kertonut. :)
  ps. blogissani on sinulle tunnustus

  Manda, http://virvalilja.blogspot.com/
  (ei onnistu kirjautuneena kommentoiminen tänään...)

  VastaaPoista
 5. Hei Esko, olen Henni ja minä pidän myös jäätelöstä!

  Tosi hienolta näyttää aplikointi! Eipä tuo paikkakaan varmasti ihan pielessä ole, kun housut on päällä eikä etu ja taka erotu niin selvästi kuin housujen ollessa litteänä.

  VastaaPoista
 6. Onpas veikeä! :) (onko sampsukalta jo saapunu se eläimet trikoo? ootan jo malttamattomana :D)

  VastaaPoista
 7. Mainiot housut!!! Kelpais meidän rapujen ystävällekin!

  VastaaPoista
 8. kiitos kaikille kommenteista. aluperinhän tuossa oli vain tuo rapu ja pelastuksena tein ajatuskuplan ja jädetikun. eipä se paljoa auttanut kun ei housut kelpaa pojalle.

  kiitos manda tunnustuksesta.

  nuksu, mä pistän viestiä kun se tulee. ei ole tullut viestiä edes että on siirtynyt pakattavaksi tms.. :/

  VastaaPoista
 9. Oih miten ihana rapu! Upeat housut!

  VastaaPoista
 10. Terve Esko! Oletpa hauskan näköinen.
  p.s. blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails