8.9.2011

* Kolmivarvaslaiskiainen
Unikuun Terapiahuoneen Facebook sivulla oli arvonta jo hyvänaikaa sitten. Herranen aika, reilu kuukausi sitten.Arvonnan voittaja toivoi kolmivarvaslaiskiaisen kuvaa. Ihan hirmu vaikea. Ensin kuukauden rämmin sellaisessa suossa kuvan kanssa kun yritin saada luonnollisen näköistä. Toiveena oli myös retrotyyli ja näiden yhdistäminen mun päässä ei onnistunut. Mutta sitten onnistuin, monen luonnoksen ja pähkäilyn jälkeen päätin tehdä tällaisen pyöreän kuvan. Piirsin sen lopulta parissa tunnissa. Alkuperäinen arvontavoittohan oli caprishortsit mutta koska tää nyt vähän venähti niin ajattelin että on enemmän hyötyä pitkälahkeisista. Ja koska koko oli suloisen pieni 80 niin ei siinä paljoa enemmän kangasta mennyt.


Housun velour on muistaakseni Eurokankaasta. Aplikoinnin veloureiden alkuperää en tiedä. Resori on Ikasyriltä. Halusin tehdä laiskiaisesta lapsekkaan suloisen. Hauskan näköinen otus tuo on kyllä.  Toivottavasti on mieluinen.


15 kommenttia:

 1. No vallan on! En malta odottaa, että paketti kopsahtaa luukusta :) Ihanaa kerrankin voittaa jotain (ja sori kun tuotin päänvaivaa kummine toiveineni)

  VastaaPoista
 2. Awwwww! Miten ihanan suloinen laiskiainen! Saako sulta muuten tilata vaatteita, siis muutenkin kun arvonnan puitteissa?

  VastaaPoista
 3. tosi söpöinen ja tykkään tuosta ympyränmuodosta :)

  VastaaPoista
 4. todella suloinen on laiskianen, ihanat värit!

  VastaaPoista
 5. ai kun hauska ;) ei ihan tavallinen aihe aplikoinnin kirjossa...

  VastaaPoista
 6. kiitos kaikille kommenteista.
  magdaleena: mä olen tehnyt joitain tilausjuttuja tooosi harvakseltaan. välillä voi kysellä sähköpostilla jotain. Ja hyvällä tuurilla mulla olisi aikaa tehdä.

  tiina: joo,ei ole kyllä samalla aiheella tullut vastaan vielä.. :D

  VastaaPoista
 7. Hieno toteutus laiskiaisesta! :)

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava! Olet kyllä kekseliäs ja taitava! :)

  VastaaPoista
 9. Hehee, hyvä applikointitoive! Koskaan kuullutkaan moisesta kolmivarpaasta. Soma toteutus!!

  VastaaPoista
 10. Wau! Upeat. Ihana tuo ideasi laittaa tuollainen ympyrän mallinen aplikointi.

  VastaaPoista
 11. Ihanat ovat myös käytössä, kiitos vielä miljuunasti!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails