15.9.2011

* Vähän numeroita ja muita

Tervetuloa kaikki uudet lukijat.

On ollut hiljaista täällä blogirintamalla.
15 tunnin työpäivät eivät anna armoa. Pahoittelen.
Toivottavasti kuitenkin viihdytte!


Lasten vaatekaapista puuttuu vieläkin perusvaatteita joten jatkan samalla linjalla. Eelle valmistui pitkähihainen trikoopaita ja joustofroteiset housut. Trikoo Ikasyristä, fuksia joustis vaihdossa ja violetin resorin alkuperää en muista. Koko on 98/104. Kaavat on samoja tuttuja, omia sekä Ottobreen pohjalta muokattuja versioita. Mä niin pidän pussihihoista ja ehkä muokkaan vielä pussin hihansuihinkin..

Ostin myös omaksi Juju-kirjan. Siitä tein pienen esittelynkin viime vuoden heinäkuussa. Tyhmää että nyt kun selasin kirjaa niin ei se ollutkaan enää niin mahtava :D Mutta kirjat on kivoja..
Osallistuin kimppatilaukseen Lieblingsstueckesta. Jos yli 100e tilasi niin sai ilmaiset postikulut. Vihreän tähden tunnistatte varmaan. Puuvillaiset dinot eivät sykähdyttäneet sitten livenä.. Oranssi ja fuksia on joustista ja ruskea velouria. Oranssi oli ihana, sellainen poltettu sävy. Nettisivuilla ruskea oli vaaleampi ja siksi sitä tilasin. Vaan eipä ollut livenä. Ja fuksiaa olikin omassa varastossa jo ennestään.

Käykö teille useasti siten että unohdatte mitä kaapista löytyy ja tilaatte samoja kankaita vahingossa? Huomasin tämän ilmiön vasta fuksian kohdalla että samoin oli käynyt myös muutaman muun kankaan kanssa aikaisemmin.
Ja Feissarin Kangashamstereista tein tosilöydön. Super Mario puuvillanpala. Tässä on vain yksi kokonainen kuva ja kolme osittaista, mutta niistä pystyy käyttämään hahmoja. Tee jo tilasi itselleen hupparin tästä. Ajattelin tehdä punaisen jossa ihan rehellisenä selkämerkkinä tuo ainut kokonainen kuva. Kuvan koko on noin 30 x30. Kangas on vähän omituinen koska siinon sellaista itämaista ornamenttia ja kultapainatusta ja vaikka mitä muuta kuviosotkua päällekäin.. Näyttää likaiselta tai siltä että vähintään auto olisi ajanut päältä, muttei sitä ole.
Toisaalta voisi myös ostaa valmiin punaisen hupparin ja tuunaa se kuva selkään.. Hmm.. monia mahdollisuuksia. Mitä sinä tekisit tästä kankaasta?
8 kommenttia:

 1. Mulle käy usein niin, että tilaan ison läjän kankaita koska sillä hetkellä on ajatus mitä niistä tekee, sitten kun kankaat tulee ei ne näytäkään niiltä paidoilta, mekoilta ja housuilta mitä niistä olin kaavaillut... kaappiin vaan odottamaan :D

  VastaaPoista
 2. Ihana tunika! Olen ollut omasta mielestä aika maltillinen joustavien kankaiden tilaaja... Puuvilla kankaita sitten onkin ihan liika;( Miten muuten ompelukone, vieläkö ongelmia?

  VastaaPoista
 3. kewa: kiitos. ompelukone on krantuin mitä olen ikinä tavannut. noin jokatoiseen ompelukseen menee tupla-aikaa kun kone päättää yhtäkkiä keskenkaiken esim suoran ompelun tekemään hirveetä sotkua alapuolelle. ylätikki on ok ja alatikki sotkussa..yleensä vika ilmenee kun pysähtyy eli nostaa jalan paininjalalta ja sit taas jatkaa ompelua. vika paranee kun laitan virrat pois päältä. muuten ei parane. ei vaikka laittaa langat uusiksi tms. outo vekotin se on, eikä ihan hintansa väärti.. mm. kone menee ihan sekaisin jos ompelen kangasta jossa yhtäkkiä on paksumpi kohta. esim aplikoinnin päältä ja ihan suoralla. :D

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle tunnustus! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana pussihihapaita ja kivoja kangaslöytöjä. Kangasostajana olen juurikin samanlainen,mutta väri on jostain syystä ruskea.

  VastaaPoista
 6. Vaikuttaako tuo tähtitrikoo sun mielestä Jny:n trikoolta vai onko ohuemman ja huonomman tuntuista laatua? Olen vähän arastellut tilata tuolta, kun missään ei sanota että se olisi Jny:n joten voi olla jonkun muun valmistuttamaa.

  VastaaPoista
 7. tanttaralla: vaikea sanoa. vasta pesin sen enkä ole tehnyt siitä vielä mitään. näin käteen vaikuttaa samalta mitä tilasin jnyltä. ehkä pieni väriero. tämä oli ihan pienesti tummempi.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails