19.10.2011

* Unikuun Terapiahuone 2v!


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE.
VOITTAJAT ARVOTAAN PIAKKOIN.


Hip!
Kahden vuoden rajapyykin kunniaksi arvotaan kaksi palkintoa mutta vain yhteen palkintoon voi osallistua.
Lue säännöt tarkasti!! 
En hyväksy mm. nimimerkittömiä tai kumpikin käy- vastauksia.
Arvonta on avoinna kaikille mutta anonyymeiltä toivon selkeää erottuvaa nimimerkkiä tai / ja sähköpostiosoitetta.

 Arvonnassa on mahdollisuus saada kolme (3) arpaa.

1. palkinto on 25e lahjakortti kankaiden ja ompelutarvikkeiden verkkokauppaan Fabriinaan. Fabriinan valikoimista löytää mm. laadukkaita Hilcon kankaita, pitsivetoketjuja, kirjoja ja nukenvaatekaavoja. Vastaamalla kysymykseen, mitä tuotteita haluaisit tulevaisuudessa nähdä Fabriinan valikoimissa, saat yhden (1) arvan. Voit myös käydä moikkaamassa Fabriinan Facebook sivuilla kaupan pitäjää Anettea. Feissarisivuille päivittyy hyvin kaupan uusimmat tiedot mm postikuluttomuuksista, muista tarjouksista ja uutuuksista. Esimerkiksi ne Saksan ihanuuskankaat tulivat juuri Farbiinan valikoimiin.

TAI

2. palkinto on päähine aplikoinnilla. Hatun muotoa ja mallia, väriä, kuvaa ja matskua jne. voidaan sitten voittajan kanssa miettiä. Mutta olisi kiva jo vähän tietää millä kuvalla hatun haluaisit ja minkä värinen se olisi.. Tästä toivekommentista saa siis yhden (1) arvan.

LISÄKSI 

Voit saada yhden (1) arvan kun olet Googlen käyttäjäraatini jäsen eli rekisteröitynyt lukijani. Lukijaksi voit liittyä myös arvonnan aikana. Käyttäjäpaneli löytyy tuosta vasemmalta sivupalkista. Mainitse tästä kommentissasi.

JA

Vielä yhden (1) arvan voit saada jakamalla ylläolevaa kuvaa joko blogissasi tai linkittämällä Facebookissa. Mainitse tästä kommentissasi.


113 kommenttia:

 1. Kolmella arvalla mukaan. Olen blogin lukija ja linkitin facebookissa.

  Ja palkinnoksi toivoisin saavani päähineen. Mutta en kyllä osaa sanoa millaisen. Mies meillä ainakin on ilman pipoa, talvilakkeja en oo vielä ehtiny lapsille ees katella... Joten jos palkinto sattuu mulle tulemaan niin mietin sitten tarkemmin kelle se ois.. :)

  VastaaPoista
 2. Kolmella arvalla mukana, olen lukija ja linkitin facebookissa!

  Ja palkintona lähden tavoittelemaan lahjakorttia Fabriinaan. Toivoisin myyntiin lisää erilaisia myös aikuisten makuun olevia trikookankaita ja koristenauhoja!

  VastaaPoista
 3. Kolmella arvalla osallistun, mainostin sivuasi facebookissa ja liityin lukijaraatiisi. Palkinnoksi haluaisin lahjakortin Fabriinaan.

  Vastaus kysymykseen eli toivoisin Fabriinaan erilaisia ompelumerkkejä ja kuvionauhoja. Myös sellaiset silitettävät "velourkuvat" olisivat kivoja.

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana tavopittelemassa Fabriinan lahjakorttia.

  Toivoisin Fabriinan valikoimiin lisää käsityöpuuvillakankaita kivoilla lasten kuvioilla.

  VastaaPoista
 5. Kolmella arvalla mukana (linkitän blogiin) ja lahjakorttia tavoittelemassa.

  Mulle kelpaisi amerikkalaiset puuvillat, tyyliin Free Spirit ja Michael Miller.

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana. :-)

  Palkintotoiveena hattu pojalle jollakin Lego-hahmokuvalla (esim. StarWars, Harry Potter tms.). Pohjaväri voisi olla turkoosi tai musta.

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla Onnetarta potkimassa tuon 1 palkinnon suhteen.

  Toivoisin Fabriinaan lisää noita ihania Saksan kankaita ja myös irtirevittävä tukikangas ois kiva (ois kiva saada kaikki samasta nettikaupasta siis...).

  VastaaPoista
 8. Kolmella arvalla mukana. Linkki blogissa ja tohon lukijakaartiinkin kuulun. Fabriinan lahjakortti houkuttaa. Tilaisin sieltä niitä ihania lastentrikoita mm onnenapilaa, pingviinejä yms yms.

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukaan tavoittelemaan Fabriinan lahjakorttia. Toivoisin fabriinan valikoimiin kuviollisia joustofroteita.
  -Nina-

  VastaaPoista
 10. Kolmella arvalla mukana! Olen lukija ja linkitin blogiini. Fabriinan lahjakortti houkuttaisi palkintona.

  Fabriinaan toivoisin lisää lapsille sopivia kuviollisia veloureita. Esim. JNY.

  VastaaPoista
 11. lukijana kahdella arvalla mukana kivassa arvonnassa! Toive olisi lahjakortti fabriinaan. Vaikea keksiä parannuehdotuksia, mutta ihania kuoseja jotka sopii lasten vaatteisiin ei voi koskaan olla liikaa. :)

  VastaaPoista
 12. Yhdellä yritän Fabriinan lahjakorttia.

  Fabriinaan toivoisin kuviollisia joustofroteita.

  VastaaPoista
 13. Kolmella arvalla mukaan kisaan :)

  Fabriinaan toivoisin tulevan ihania erikoisneppejä, eli siis jotain millä nepittää vaatteita, joita tekisin Fabriinan suloisista kankaista. Tietysti jotkut erikoisnapitkin olisi kivoja.

  Olen rekisteröitynyt lukija ja pitkäaikainen ihailija ihan anonyymistikin.

  Ja sitten linkitin tämän kisan facebookiin.

  VastaaPoista
 14. Kolmella arvalla mukana menossa. Voittajana toivoisin ällövän paljon perusmallisen, yksisaumaisen, velourisen, leijonan/sinapinkeltaisella pohjalla olevan kärpässienipipon. Yhtä ihana kuin te <3

  VastaaPoista
 15. Kahdella arvalla mukana, tavoittelemassa Fabriinan lahjakorttia. Farbriinan valikoimiin toivoisin lisää noita Saksan kankaita.

  VastaaPoista
 16. Kolmella arvalla mukaan (lukija ja linkitän) lahjakortin arvontaan, vaikka hattukin olisi ollut taatusti kiva.

  Fabriinaan toivoisin vieläkin enemmän kuviollisia lapsiaiheisia kankaita, velouria, trikoota ja joustista. Mielellään sellaista, mitä muualta ei löydy. Ja eritoten raidallisia, jotain muuta raitaa, kuin niitä sentin levyisiä.

  VastaaPoista
 17. Kolmella arvalla mukaan tietty ;)

  Aika paha valinta tehtäväksi, mutta valitaan tällä kertaa pipoporukka! Toiveena pipo pojalle lego tai super mario-hahmolla :D

  Tiina

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukana ja tuossa pipon arvonnassa.

  Meille kelpaisi pipo pirteän keltaisen värisenä ja aplikaationa siinä voisi olla myyrä

  VastaaPoista
 19. No osallistutaan jos kerrankin arpaonni suosisi :D
  Osallistun tuohon lahjakortin arvontaan, Fabriinan valikoimiin toivoisin enemmän kuviollisia trikoita POJILLE (tätä kirjottaessa katoin että ompas tullu uusia kankaita :D ) ja just esim tätä tähteä jne, mitkä jokapaikasta myydään loppuun..

  Lukijaraadista pitäs mun nimi löytyä joten kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 20. Osallistun kolmella arvalla, linkitän facebookkiin ja käyttäjäraadissa olen ollut jo kauemmin.
  Palkinnoksi toivoisin tytölle kevääksi pipoa pussissa olevan rotan kuvalla tms. Tyttöstä kun äiti kutsuu Pussirotaksi :)

  VastaaPoista
 21. Minä osallistun kahdella arvalla (olen lukija) fabriinan lahjakortin arvontaan. Minäkin toivoisin enemmän pojille sopivia trikoita.

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukana. Toivoisin Fabriinan valikoimiin kuviollisia merinovilla interlock kankaita. Ja palkinnoksi toivon siis lahjakorttia Fabriinaan.

  VastaaPoista
 23. Violetti hattu ois kiva tytölle aplikoinnissa sais olla heijastinta :)
  Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 24. Kahdella mukaan, eli liityn raatiin ja tavoittelen tuota fabriinan lahjakorttia. Mitä lisää fabriinan valikoimiin? nauhoja, ehkä jotain sellaisia nanson tyylisiä trikoita (siis sellaisia jjoissa on ääriviivakuvioita)

  VastaaPoista
 25. Kahdella arvalla tavoittelen lahjakorttia Fabriinaan. Näin talven kynnyksellä olisin kaivannut merinovillasta kankaita.

  VastaaPoista
 26. Kaksi arpaa, olen lukija ja haluaisin Fabriinaan bambujoustofroteita. Lahjakortti siis siintelee silmissä... :)

  VastaaPoista
 27. Mukana kolmella arvalla hatun arvonnassa. Olen lukija ja kuva on linkitetty Lillaphant blogiin.

  Toiveissa talvisempaa lakkia tytölle. Väri voisi olla violettia ja kuvaksi veikeä eläinaihe.

  VastaaPoista
 28. Kolmella arvalla mukana.
  Lähin tavoittelee lahjakorttia. Mustaa pitsiä olisi kova sana. :)

  VastaaPoista
 29. Yhdellä arvalla mukana!
  Palkinnoksi toivon lahjakorttia Fabriinaan. Tulevaisuudrssa haluaisin nähdä Fabriinan valikoimassa jotain ihanaa kuviollista vahakangasta.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 30. kahdella arvalla mukana päähine arvonnassa.Linkitin facebookissa.Toiveena pojalle pipo turkoosin tai mustan värisenä(kuva vielä mietinnässä)
  -isososa-

  VastaaPoista
 31. 3:lla arvalla mukana tavoittelemassa Fabriinaan lahjakorttia! Toivoisin, että tulevaisuudessa tulisi edelleen kankaita sieltä Saksasta =) ja myös perumerkit kiinnostavat!

  Olen linkittänyt arvontakuvasi blogiini! :)

  VastaaPoista
 32. Päähinearvontaan mukaan kahdella arvalla, kiitos.

  Toiveena olisi Disneyn prinsessa -aiheinen päähine värimaailmaltaan pinkki/fuksia/harmaa.

  VastaaPoista
 33. Yhdellä arvalla mukana ja pipoa tavoittelemassa. Meillä kaksi poikaa (2v ja 3v), joten jommalle kummalle olisi kiva saada joku iloinen värikäs talvipipo jollain kivalla applikaatiolla.

  VastaaPoista
 34. Onnea 2-vuotiaalle! Olenkin ollut lukijasi alusta asti.Kolmella arvalla mukana tavoittelemassa talvipipoa joko 5-, 8- tai 11-vuotiaalle. Jos voitto osuu kohdalle, mietin sitten kenelle ja minkävärinen pipo.

  VastaaPoista
 35. Kahdella arvalla tavoittelen pipoa.

  Joku lämmin talvimalli. Värinä vaikka turkoosia, kuviona vaikka joku Star Wars tyylinen avaruusalus.

  VastaaPoista
 36. Kaksi arpaa.

  Pipoja tämä sakki tarvis tsiljoonan, joten tavoittelen sitten Fabriina-palkintoa, kun en osaa päättää. Fabriinasta on tähän asti jäänyt tilaamatta, koska en ole sieltä löytänyt pojalle tai itselleni sopivia kankaita.

  VastaaPoista
 37. Mukana kolmella arvalla ja tavoittelen Fabriinan lahjakorttia. Minä toivoisin valikoimiin nappeja, puisia sekä värikkäitä (etenkin ISOJA nappeja).

  Voisin muuten vannoa että olin aiemmin jo liittynyt lukijaksi, mut en ollut. Joskin joku aika sitten kun vaihdoin s-postiosoitetta niin kaikki 'jäsenyydet' hävisi ja klikkailin itseäni uudestaan. No, nyt kummiskin olen! :D

  VastaaPoista
 38. Fabriinan lahjakorttia tavoittelen lukijana kahdella arvalla. Ainakin tietääkseni olen liittynyt lukijaksi, mutten näe koko lukijapalkkia nyt missään jotta voisin tarkistaa. Feispuukkiin mulla ei ole asiaa kun en ole tehnyt sinne edes tunnuksia. ;)

  Olen kateellinen kaikille Triteksin lähistöllä asuville, ja toivoisinkin jonkun kangaskaupan ottavan valikoimiinsa samat kankaat kuin Triteksillä, samoin hinnoin.

  VastaaPoista
 39. Kolmella arvalla mukana. Omaa blogia mulla ei ole, mutta onnistuin linkittämään facebookiin;) Lukija olen ollut jo piiitkään;)Pitkään piti miettiä, mutta kallistun kangaslahjakortin puoleen. Fabriinasta en ainakaan nyt löytänyt haxin neuloja, eli niitäkin voisi olla kaupan. Ja kestotoive on tietenkin Elsebeth Gyntherin kirja suomenkielisenä;)

  -eitsu-
  kaivolanmaki@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 40. Fabriinan lahjakorttia tavoittelen, kaksi arpaa kiitos. Valikoimaan toivoisin kohtuuhintaisi saumurilankoja, ne on jokapaikassa niin kalliita...

  VastaaPoista
 41. Yhdellä arvalla mukana pipon arvonnassa! Poitsu tarvis talveksi pipon, värinä ehkä vihree/musta ja luulen että toiveena olis joku angry birds-kuva.. :-)

  Sisukko

  VastaaPoista
 42. 3 arpaa, linkitin blogiin ja olen lukija. Osallistun lahjakortin arvontaan.

  Fabriinaan toivoisin luomupuuvillakankaita.

  VastaaPoista
 43. Yhdellä arvalla mukana, Fabriina palkintoa tavoittelemassa. Kuviollisia velour-joustofrotee kankaita toivoen;)

  VastaaPoista
 44. Kolmella arvalla mukana. Olen käyttäjäraadissa mukana ja linkitin blogiini. Haluaisin Fabriinan valikoimissa nähdä persoonallisia nappeja, varsinkin isokokoisia.

  Palkinto 1 olisi mieluisin.

  VastaaPoista
 45. Kahdella arvalla tavoittelen viisivuotiaan kokoista ruskeaa talvipipoa, jossa saisi olla joku turkoosi juttu (dino tms.).

  VastaaPoista
 46. Mukana Fabriinan lahjakortin arvonnassa. Fabriina oli minulle uusi tuttavuus ja on kyllä vaikeaa sanoa, mitä sinne toivoisi lisää, siellähän oli vaikka mitä! Jos pakko on jotain toivoa, niin isoja nappeja voisi valikoimista löytyä.

  Olen myös lukijana ja linkitän blogiini:) Eli kolmella arvalla mukana:)

  VastaaPoista
 47. Osallistun kahdella arvalla 1. palkinnon arvontaan :)

  Fabriinan valikoimissa vois olla printti-joustofroteita.

  VastaaPoista
 48. Kahdella arvalla mukana ja tavoittelen palkintoa yksi :)

  Fabriinan toivoisin enemmän yksivärisiä jerseytrikoita.

  VastaaPoista
 49. Kahdella arvalla mukana. En löydä, olenko jo lukijana blogissa..että olisin tarkistanut/liittynyt ja saanut kolmannenkin arvan. se siitä.
  Tavoittelen 1 palkintoa.
  Kiitti putiikki-tiedosta. Kävin heti kurkkaamassa yksiväriset jerseyt. Ei ollut etsimääni ruskeaa, joten sitä ja muitakin perus trikoita toivoisin.

  VastaaPoista
 50. Tavoittelemassa palkintoa numero 2, punaista talvipipoa, jossa olisi joko kukka tai hirvi (miten niin ne eivät liity toisiinsa? ;). Olen lukija, joten kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 51. Osallistun kahdella arvalla pipon arvontaan, olen siis rek. lukija. :)

  Meille kuopukselle olis kiva turkoosin tai harmaan sävyinen pipo. Kuvista kaikki peräkärrylliset autot ja junat ja traktorit on nyt tosi pop. :) Tai sit isoveikalle oranssi/harmaata musiikkiaiheista hommaa. :)

  VastaaPoista
 52. Osallistun kolmella arvalla, olen lukija ja linkitän blogiini.

  Osallistun Fabriinan lahjakortin arvontaan. Toivoisin valikoimiin kuviollisia veloureita ja joustofroteita.

  VastaaPoista
 53. Kolmella arvalla mukana.
  Fabriinan lahjakorttia toivon palkinnoksi.
  Haluaisin valikoimiin (tai paremmin esille) resori+trikoo/velour värejä joista selkeästi kävisi ilmi, mitkä sopii yhteen. Ja paljon värejä! :)

  VastaaPoista
 54. Olen lukija ja haluaisin lahjakortin. Toivoisin kauppaan ihania trikookankaita, just lisää näitä saksan kankaita. Lisäksi kivoja samantyylisiä puuvillakankaita. Kahdella arvalla siis mukana.

  VastaaPoista
 55. Kolmella arvalla mukaan tavoittelemaan Fabriinan lahjakorttia. Toivon Fabriinasta jatkossakin löytyvän runsaan valikoiman hilcon veloureja ja campaneja. Pojillekin sopivia kuviotrikoita/veloureja toivoisin lisää.

  VastaaPoista
 56. Kahdella arvalla mukana. Olen lukija ja fabriinaan toivoisin kuviollisia joustofroteita :) (ps. huh piti oikein keskittyä kahvikuppi kädessä, oli niin monimutkainen arvontaosallistumisohje. Kiva kun arvot!)

  VastaaPoista
 57. Kahdella mukana ja 1 palkintoa havittelemassa.
  Fabriinan valikoimissa olisi kiva nähdä merinovilloja.

  VastaaPoista
 58. Mukana kahdella arvalla, toiveena fabriinan lahjakortti. Toivoisin valikoimiin puisia nappeja.

  VastaaPoista
 59. hienot sivut ja ihania juttuja! 2 arvalla mukana, jaoin facebookissa kuvan ja haluaisin saada Fabrinaan lahjakortin. Lastenvaatekankaat ovat in! Värikkäitä ja kivoja kuvioita, juuri kuten saksalaiset pingviinit ja ketut ja ankat! ihania, tilasinkin. tiiliharju@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Osallistun arvontaan kahdella arvalla ja tavoittelen Fabriinan lahjakorttia. Velourkuvat olisivat kiva lisä valikoimaan, niillä saa niin helposti ilmettä vaatteeseen.

  VastaaPoista
 61. osallistun arvontaan kolmella arvalla. olen jakanut fb:ssä linkin, olen rekisteröitynyt lukija, palkinnoksi toivoisin mörkökuvallista pipoa ja fabriinassa olisi kiva nähdä retrokuvioisia tyttövelourkankaita :)

  VastaaPoista
 62. Minäkin osallistun kolmella arvalla arvontaan. Olen lukijasi ja linkitän facebookiin tämän arvonnan. :) Jos onni potkii, toivoisin Fabriinan lahjakorttia. Kävin kurkkaamassa Fabriinan sivuilla, aivan ihania kankaita. :)En näin äkkiä keksi mitä sieltä puuttuu.. :) Mutta lasten ihania kankaita aina tähän maailmaan mahtuu. :)

  VastaaPoista
 63. Kahdella arvalla mukaan kisaan. Olen lukija! Palkintotoive tälle TSI-ompelijalle olisi tuo Fabriinan lahjakortti. Kauppaan toivoisin lisää kuviollisia ja yksivärisiäkin veloureja. Ovat olleet huippulaadukkaita!

  VastaaPoista
 64. Kahdella mukaan ja Saksan kankaita toivoisin valikoimaan lisää jatkossakin.

  VastaaPoista
 65. Edelliseen lisäten vielä, että lahjakorttia yritetään:)

  VastaaPoista
 66. 2 arvalla (blogin lukija+toive) mukana Fabriinan lahjakortin arvonnassa. Haluaisin valikoimiin kuviollista joustofroteeta.

  VastaaPoista
 67. Kahdella arvalla mukana. Toiveena Fabriinan lahjakortti ja haluaisin valikoimiin lisää yksivärisiä jerseytrikoita.

  VastaaPoista
 68. Kahdella arvalla olen mukana tavoittelemassa Fabriinan lahjakorttia! Haluaisin jatkossakin nähdä valikoimissa ihania printtikankaita, kuten nuo uutuus-Stoffecket.

  VastaaPoista
 69. Kolomella arvalla mukkaan! Fabriinan lahjakorttia havittelen, tulevaisuudessakin haluaisin nähdä tuolla kaikkia ihania värikkäitä trikookankaita :)

  VastaaPoista
 70. Kahdella arvalla mukana Fabriinan lahjakorttia tavoittelemassa. Fabriinan valikoimiin toivoisin edullisia yllätyskangaspaketteja :)

  VastaaPoista
 71. Mukana kahdella arvalla. Fabriinaan toivoisin Michasilla myynnissä oleviä sydänveloureita myyntiin sekä kauniita babycord-kankaita. :)

  VastaaPoista
 72. Yhdellä arvalla mukana ja lahjakortti fabriinaan olisi mieluinen : )
  T:mirya@wippies.com

  VastaaPoista
 73. Yhdellä arvalla tavoittelen lahjakorttia.

  Yksivärisiä trikoita saisi valikoimassa olla enemmän.

  VastaaPoista
 74. Onnea kahden vuoden rajapyykistä! :D Kahdella arvalla olen mukana eli lukijana ja Fabriinasta kommentoimalla ensinnäkin, että kauppa minulle uusi tuttavuus ja aivan ihania pitsivetskareita.. ja koska kauppa on minulle uusi, niin en oikein ajatuksen kanssa osaa mitään puuttuvaa sieltä toivoa, mutta mainittakoon nyt vaikka toiveena lisää printtikankaita ja irtirevittävää tukikangasta! :D Ja tavoittelen sitä 20e lahjakorttia!

  VastaaPoista
 75. Kolmella arvalla mukana!

  Olen lukijaraadissa ja linkitin blogiini (ekakerta kun teen näin).

  Ehdottomasti pipo ja kuviona vaikka mansikoita mussuttava kissa. Ja kiitos isopäiselle aikuiselle ja värinä vaikka beige.

  Kiitos ihanasta blogista ja Fabriinalle hyvästä kaupasta. Vliseline formbandia voisi olla myytävänä.

  VastaaPoista
 76. Yhdellä arvalla mukana ja pipon haluaisin, ehkä jonkin vaaleanpunaisen, jossa olisi koiran kuva

  maalin@netti.fi

  VastaaPoista
 77. Mä haluun kans mukaan arvontaan ainakin kahdella arvalla :)
  Toiveena olisi pipo kissa-aplikaatiolla :)

  VastaaPoista
 78. Kokkeillaanpa arpaonnea. Huippukauppa se Fabriina.Olen mukana yhdellä arvalla, josko vaikka lahjakortin saisin. Joustofroteita kuviollisena olis kiva lissäys siihen kauppaan. T. Kitkalta äiti 4:lle

  VastaaPoista
 79. Hei vaan! Kahdella arvalla olen mukana ja lahjakortti Fabriinaan olisi haaveissa. En ollut aikaisemmin Fabriinasta kuullutkaan ja nyt kyllä pistin samantien sen kirjanmerkkeihin talteen, jotta löytyy kun seuraavan kerran kun tarvitsee kankaita tilata niin on tallessa ainakin! Minusta Fabriinasta puuttuu vielä ihanat värikkäät napit!

  VastaaPoista
 80. Kaksi arpaa tavoittelee Fabriinan lahjakorttia! Kuviolliset joustofroteet ja velourit olisivat kiva lisä tuotevalikoimassa.

  VastaaPoista
 81. 3 arvalla mukana, liityin juuri lukijaksi ja laitan linkin blogiini! Fabriinan lahjakorttia tavoittelen ja valikoimaan toivoisin kuviollisia veloureita ja joustofroteita, ja lisää noita ihania trikoita!

  VastaaPoista
 82. Kahdella arvalla mukaan (olen lukija) ja toiveena lahjakortti Fabriinaan. Poikamaisia ja aikuisille sopivia kuoseja on aina vähemmän, niitä siis lisää. Ja velourkuvia.

  VastaaPoista
 83. Kolmella arvalla mukana, olen lukijasi ja laitoin linkin blogiini. Tavoittelen tuota Fabriinan lahjakorttia.

  Voisin toivoa Fabriinan valikoimiin kuviollisia joutofroteita ja niitä kuvionauhoja.

  VastaaPoista
 84. Kahdella arvalla mukaan tavoittelemaan lahjakorttia.

  Fabriinan valikoimista olen aiemmin yrittänyt löytää kokomerkkejä, joten niitä sinne toivoisin :)

  VastaaPoista
 85. Kahdella arvalla mukana, linkitin blogiini tuon arvontakuvan :)

  Osallistun tavoittelemaan pipoa 2,5v tytölleni. Joku herkullinen velour-pintainen Ihaa-aplikaatiolle olisi ihana yllätys :)

  VastaaPoista
 86. Yhdellä arvalla mukana metsästämässä pipoa sinisellä pohjalla jossa olisi mieluiten traktori kuvana. Pipo tulisi 1,9v pojalleni.

  VastaaPoista
 87. Yhdellä arvalla mukana. Fabriinan valikoimat alkaa olla aika kivat, mutta noita designer-kankaita voisi olla lisää. Esimerkiksi Patricia Bravon kankaissa on mielettömät kuosit ja aivan upea laatu. Terkuin HeliHoo

  VastaaPoista
 88. Kolmella arvalla mukana! :) Olen jo lukija ja liitin linkin blogiini.

  Jos voitan, toivon fabriinan lahjakorttia.

  Fabriinan valikoimiin toivoisin lisää ihania "lapsellisia" trikoita. :)

  VastaaPoista
 89. kolmella arvalla osallistun pipon arvontaan! Toiveissa 6v tytölle vaaleanpunainen/pinkki pipo prinsessamaisella kuvalla.

  VastaaPoista
 90. kahdella arvalla mukana.6 vuotiaalle pojalle dinosauruskuva pipo toiveissa

  VastaaPoista
 91. Kahdella arvalla aplikoitua myssyä yrittämään. Junamyssy voisi olla tosi kiva pojalleni ja toisaalta tytölle vaikkapa totoro. Ja värit?

  Toivottavasti voitto osuisi kohdalleni! Niin ihania on aplikointisi!

  VastaaPoista
 92. Päähinettä tavoittelen ja haluaisin sen itselleni. Sellainen pitkänmallinen pipo neulosta (jos onnistuu), raidallinen (vihreää/sinistä/valkoista) tai ilman raitoja (sininen/vihreä) ja lumihiutale-kuvioinnilla.

  Ja kahdella arvalla tätä ihanuutta tavoittelemassa

  VastaaPoista
 93. Mä olen mukana yhdellä arvalla.
  Toivon voittavani sen kangaslahjakortin.

  Kauppaan haluaisin kuviokoristenauhoja. Niitä sellaisia kudottuja joissa on hauskoja lapsille sopivia kuvia.

  VastaaPoista
 94. Uusi yritys... :) Yhdellä arvalla mukana, ja Fabriinan lahjakorttia tavoittelen. Fabriinasta (ja muualtakin) toivoisin löytäväni kankaita, joilla on ökö-tex merkintä :)

  VastaaPoista
 95. Mä olen täs koittanut miettiä kumpi palkinto se ois.. vaikeeta, kangashamsteri tahtoo aina kankaita, toisaalta oishan se nii upeeta jos voittais luomuksesi...

  Mut kokeillaan nyt tavoitella fabriinan lahjakorttia kahdella arvalla.

  Fabriinan valikoima on kyllä tosi kiva, en äkikseltään kyl hoksaa mitä sielt puuttuu, muuta ku saumurilangat ;D

  VastaaPoista
 96. Osallistun kolmella arvalla: Jaoin facebookissa ja liityin käyttäjäraatiin. Haluaisin mieluummin päähineen, ja oranssi lohikäärmehattu olisi tosi hieno.

  VastaaPoista
 97. Onnea 2-vuotiaalle! Meitä onkin monta samoihin alikoihin bloggaamisen aloittanutta.

  Osallistuisin pipoarvontaan. Jos meille arpaonni osuu niin tahtoisin Totoron pipoon. Se on nyt meillä todella in ja niin hellyyttävä hahmo. Arvontapalkinnoksi sellaisen ompeleminen kai sallitaan? Itsellä ei riitä aika eikä kyllä taitokaan moiseen. :D

  Kaksi arpaa meille!

  VastaaPoista
 98. Osallistun pipo-arvontaan. Olen kovasti koittanut miettiä millaista päähinettä vailla me olisimme. Mahdollisesti olisi hauska jos saisi pojalle Tummen-päähineen, Peukku kun on kovin tärkeä pojalle (unilelu, jota ilman uni ei todella tule :D ).

  Mukaan osallistun kolmella arvalla (liityin käyttäjäraatiin ja linkitin facebookissa tämän arvonnan).

  VastaaPoista
 99. Moi!
  Osallilstun pipo-arvontaan. Pojan suuri rakkaus on(teidän vanha)Myyrä-paita. Mutta jos Myyrää ei voi/saa tehdä, niin joku "kiltti" elän Lipfish-tyylin olisi ihana.

  MindeMuke

  VastaaPoista
 100. Osallistun Fabriinan lahjakortin arvontaan kolmella arvalla (jako suoritettu facebookissa). Toivon Fabriinan valikoimiin lisää nauhoja, kivoja kuviollisia :)

  Onnittelin 2-vuotiaan blogin johdosta!

  VastaaPoista
 101. Kahdella arvalla mukana.

  Palkinnoksi toivoisin ehdottomasti pipoa. Musta pipo, jossa turkoosi rekka :)

  VastaaPoista
 102. Kahdella arvalla mukana havittelemassa ensimmäistä palkintoa eli lahjakorttia! Toivoisin Fabriinan valikoimiin kuviollisia veloureja!

  VastaaPoista
 103. Kahdella arvalla mukaan, liityn samalla lukijaksi!

  Tavoittelen Fabriinan lahjakorttia ja toivoisin Fabriinan valikoimiin lisää nauhoja, aivan kuten moni muukin. :)

  VastaaPoista
 104. Osallistun Fabriinan lahjakortin arvontaan kahdella arvalla, olen lukijaraatisi jäsen. Fabriinaan kaipaan lisää Michas Stoffecken kankaita ja ommeltavia kangasmerkkejä.

  VastaaPoista
 105. Fabriinan lahjakortin arvontaan osallistun :). 1.arvalla mukana. Äkkiä kävin tsekkaan kaupan ja ainakin kuviollisia veloureita ja joustofroteita siellä ei ollu :).

  VastaaPoista
 106. Osallistun Fabriinan lahjakortin arvontaan kolmella arvalla, olen lukijaraatisi jäsen ja linkitin fb.ssa. (voisin tietenkin linkittää myös blogiini, mutta sillä ei taida olla vielä yhtään lukijaa, kun on vasta pari päivää vanha) Toivoisin Fabriinan valikoimiin kuviollisia veloureja ja kangasmerkkejä. Niin ja ONNEA 2-vuotiaalle =)

  VastaaPoista
 107. Kolmella arvalla mukaan pipoarvontaan. Olen jo lukija ja linkin arvonnan blogiini.

  Musta / lime pipo pojalle sisiliskon kuvalla.

  VastaaPoista
 108. Osallistun Fabriinan lahjakortin arvontaan kahdella arvalla. Fabriinaan toivoisin kokolappuna, nyt ne pitää tilata muualta.

  VastaaPoista
 109. yhdellä arvalla mukana ja Fabriinan lahjakortti kiinnostaisi :)
  Sellaisia velour siltyskuvia olisi kiva nähdä valikoimassa :D

  Kirjoittelijana toimi
  -Mimmu-

  VastaaPoista
 110. Yhdellä arvalla olen mukana ja Fabriinan lahjakorttia tavoittelen. Olisi kiva saada Fabriinaan aikuisen vaatteisiin sopivia kuvio kankaita.
  -JaanaL-

  VastaaPoista
 111. Kahdella arvalla mukana, FB:iin linkitetty ja Fabriinan lahjakortti olisi toiveena.
  Fabriinaan haluaisin lisää kuviollisia joustiksia.
  -PaulaJ-

  VastaaPoista
 112. Jokainen yllättävä voitto on aina hyvä voitto <3 Kahdella arvalla mukana ( linkintin FB:hen ja olen lukijasi )

  Fabriinaan tahtoisin kuviollisia collegeja

  VastaaPoista
 113. Vielä ehtii osallistua:) Pipoarvontaan osallistun. Pipoa tarvitsee joko 3v poika tai itse äiti, minä.. Olen myös lukijaraadissa ja linkitin fb:iin:)Potkaisiskohan onni kerrankin..

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails