21.11.2011

* Finn McMissile




Teen lempihahmo on agenttiauto, jonka mä kaikella äidinrakkaudella päätin tehdä kuvana paitaan. Hirvee homma ja jo puolessa välissä alkoi ärsyttämään ja tylsistyttämään kun ei tullutkaan sellaista mitä kuvittelin. Paita ja palaset lojui melkein kuukauden odottamassa.

Tässä siis mätti kaikki. Kone kiukutteli tikin kanssa ja palat olin leikannut vähän typerästi ja vaikka mitä..
 Jouduin purkamaan paljon ja korjaamaan kuvia muunmuassa siten että kaksi silitettyä palaa jouduin irroittamaan kokonaan ja vaihtamaan uusiin. Toisen olin leikannut typerästi väärään langansuuntaan vastaparinsa kanssa. Ja toisen olin silittänyt väärään paikkaan kokonaan. Näissä pikkupaloissa jo ½ sentin heitto on paljon. Sitten vielä ajatuksissani silitin väärän värisen velourpalan yhteen kohtaan.. Onneksi kyse oli vain sävyerosta ja olin siinä vaiheessa jo niin kypsä tätä projektia etten mennyt enää sitä irroittelemaan.








Kokona 128 ja kaava se sama OB More Grey omilla muutoksilla. Aplikoinnin kankaat velouria. Trikoo on Hilcoa. Resori Eurokankaasta.. Paidan väriä oli vaikea valita koska pojan mielipiteet muuttuu tuuliviirin lailla. Nyt se turkoosi näyttäisi olevan se juttu. Tätä kirjoittaessani poika oli jo selkeästi enemmän merirosvoihin taas kallellaan ja paidan sain päälle vain sipsien avulla kuvausten ajaksi.

Oli mielestäni aika haasteellinen tehtävä koska oli paljon pelkkiä muotoviivoja. Kuva on niin tunnistettava ja muoto tietynlainen. Mutta selvisin tästäkin sentään loppuun asti. Kuvissa näkyy apuviivat vielä selvästi. Vedin ne ronskisti kynällä vaan. Haihtuva on niin paksua ja haihtuu liian nopsaan. Kyllä ne sit pesussa lähtee.
Että sellainen tälläkertaa.



Olin luvannut korjata Een päiväkotiin tällaisia lasten pehmo"heppoja". Kuulemma tosi suosittuja. Ainakin ihan riekaleina ovat. Yksi tehty kolme jäljellä. Kangas on vanhaa Finlaysonin pöytäliinaa.




Ja vielä viimeisimmät kangasostot. Nämä tuli Aenolta. Tähti velouria, pilvi ja norsu trikoota ja loput puuvillaa.



7 kommenttia:

 1. Tosi upa toi aplikaatio. Ikävää, että täytyi vaikeuksien kautta sitä tehdä. Meilläkin olisi varmasti mieleen Autot-elokuvan hahmot aplikoituna. On vain niin vähän sitä harjoitusta takana, että tuntuu aina isolta kynnykseltä alkaa tekemään, kun lopputuloksesta ei ole takeita.

  VastaaPoista
 2. Hienosti tuo on minusta onnistunut! Kivaa nähdä, että Finn applikoituna onnistuu, kun minun pitäisi tehdä sellainen pukinkonttiin ja vähän hirvittää jo valmiiksi ;-)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienolta näyttää! Meillä tyttö fanittaa hurjana cars-autoja eli olis kyllä tosi kova sana tämmöinen :)

  VastaaPoista
 4. kiitos kaikille kommneteista <3

  mä olen jo miettinyt että enää en viitsisi lähtä tekemään näitä tällaisia kaupan kuvia.. ne on tylsiä tehdä ja paljon helpommalla pääsee kun ostan kaupasta valmiin paidan. ei niin hirveesti kirpase jos sitä ei käytetä kuin se että ähertää jotain pitkin öitä turhaan.

  VastaaPoista
 5. Hieno paita!!!! Ihan veit sanat suustani!!! Noissa on niin paljon hommaa, eikä mullakaan oikein riitä mielenkiintoa kopioimaan valmiita kuvia... Mutta lopputulos tuossa sun paidassa on kyllä kaikesta huolimatta oikein magee:)

  VastaaPoista
 6. ihan mieletön applikointi. Tein juuri pojalleni, tämän innoittamana, oman mc missile paidan. Tosin Hieman yksinkertaistetumman, ihan kaikkia yksityiskohtia en vain jaksanut..

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails