10.11.2011

* Terapiahuoneen koekeittiössä
Testissä Gütermann Creativ Sun ja Moon kangasvärit. Testikankaina joustofrotee luonnonvalkoisena, vaaleansinisena ja punaisena. Interlock valkoisena ja jersey keltaraidallisena. College beigenä ja velour luonnonvalkoisena ja vaaleansinisenä. Levitetty pensselillä kankaalle. Annettu kuivua 24 tuntia ja silitetty nurjalta puuvillalämpötilalla 5minuuttia. Pesty 40 asteessa. Kuivuneet narulla.

Ei silminnähden mitään muutoksia väreissä. Mitä pitempi nukka kankaassa sen kovempi kangas on värien kohdalta. Mutta voisin kuvitella painavani velouriin tai joustofroteeseenkin. Tietysti väri ei mene nukan juureen asti joten vaalea pohjaväri näkyy. Lisäksi esimerkiksi punainen joustofrotee oli liian tumma näille väreille. Tummia sävyjä voisi kokeilla näille tummemmille kankaille.
Raidallisessa kankaassa raidat näkyy läpi käytännössä kaikissa sävyissä. Jopa noissa Mooneissa. Musta ja tummin ruskea on parhaita. Painettavan kankaan ei tarvitse olla valkoinen mutta painaessa kannattaa ottaa huomioon miten kankaan väri kuultaa värin läpi eli muuttaa väriä. Jos olisi yhtään pitemmälle ajatellut niin testissä olisi varmaan kannattanut kokeilla myös vihreänsävuistä kangasta.

Mutta nyt vain inspiraatiota odottelemaan..

P.s.
Vielä yksi voittaja puuttuu!
Nimimerkki Seidi täältä lukijoista, kurkkaahaan arvonnan tuloksia! siis näitä uudelleen arvottuja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails