26.12.2011

* Kaavoja naisille englanniksi osa 2

Edellisessä postauksessa kerroin saaneeni joululahjaksi neljä hienoa kaavakirjaa. Esittelin sarjan ensimmäiset ja loput kaksi onkin aikamoisia opuksia.
Kirjoittajat ja kuvittajat ovat kaikissa kirjoissa samat. 


The SEW U guide to making a girl´s best frock.
Built by Wendy DRESSES kirjassa on kolme perusmallia joita muokkaamalla saa erilaisia mekkoja ja tunikamallisia vaatteita. Kirja sisältää 25 erilaista ohjetta. Siinä käsitellään myös erilaisia kaula-aukkoja, kauluksia, hihoja ja niiden muotoja. Pienesti myös sivuutetaan taas kankaita, työkaluja ja muuta ompeluvälinettä. Kirjassa käydään läpi kaavojen muokkaukset. Kuvat ja ohjeet ovat taas helppoja ja selkeitä. Ja tuumamittojen kanssa suluissa on myös sentit.

 


***


 Built by Wendy COATS & JACKETS. The SEW U guide to making outerwear easy- kirjasta löytyy 23 erilaista takkikaavaa joiden perustana on kolme erilaista mallia. Eli sama idea kuin aikaisemmissakin. Tässä kirjassa käydään myös läpi vartalotyypit ja erilaiset niksit miten muokata kaavoista omalle vartalolle sopiva. Kuten mekkokirjassa niin tässäkin käydään läpi hihoja ja kauluksia ja kankaita. Nämä kummatkin kirjat on vuodelta 2010, joten ei edes kovin vanhoja. Kaikki mallit on mielenkiintoisia ja ohjeet helppoja seurata. Tästä on pakko kokeilla kyllä jotain.


3 kommenttia:

 1. Voi ei, näytti just sellaisilta kirjoilta, joista tykkään. Toivottavasti ei nuo kirjat oli helposti saatavilla, muuten taitaa eksyä minunkin kirjahyllyyn. Tosi ihania kirjoja olet joululahjaksi saanut;)
  -eitsu-

  VastaaPoista
 2. Taitaa saada ihan adlibriksen kauttakin, omani olen ostanut www.bookdepository.co.uk :)

  VastaaPoista
 3. mies tilasi ne amazonista: http://www.amazon.com/Wendy-Mullin/e/B001IGO3ZI/ref=ntt_athr_dp_pel_1

  sieltä taisi saada halviten?

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails