21.1.2012

* Koepainajaiset
Herranjestas kuinka paljon tuli eilen päättyneeseen arvontaan osallistujia. 207 kommenttia! Yritän saada ne numeroitua mahdollisiman pian. Arvonnan aikana oli tullut myös tosi tosi monta uutta lukijaa. Tervetuloa teille ja toivottavasti viihdytte. Kiitos myös vanhoille lukijoille.
Ikävä kyllä jouduin jättämään osan kommenteista tosiaan pois kun ne eivät menneet sääntöjen mukaan.Teelle koklasin vihdoin Ottobreen Saimi kaavaa. Poika on nyt 123cm joten tein hänelle 134 kaavan mukaan. En muokannut yhtään. Siis tää on meidän eka Saimi. Tällasiin kokeiluihin sitten voi kokeilla muutenkin ja palauttelin muistiin niitä kankaanpainohommia.. Seuraavaan korotan hiukan vyöräröä tai laitan resorin. Kiva suoralahkeinen kaava. Mä kun en tykkää hirveesti niistä jotka kapenee alaspäin.

Värinä on Gütermannin Sun-sarjan musta. Housujen college Hannan Kankaalta. Eipä ollut kovin kummosta collegee.  Ohutta ja kovaa oli pesun jäljiltä. Eurokankaassakin oli pehmeempää..
Omasta mielestä kaava toimii ihan ok. Painamishommia harjoittelin vielä sitten painamalla harmaalle meleeratulle trikoolle punaisella Moon-sarjan Gütermannilla punertavia tähtiä ja tein siitä Eelle leggarit. Leggareiden kaavana on Cinnamon Ottobreestä koossa 104 ilman saumanvaroja. Ihan ok. Tääkin ihan suoraan kaavasta ilman mitään sen kummenpia muutoksia. Tytön pituus 94 noin. Seuraavaan teen saumanvarojen kanssa niin mahtuvat ehkä kesälläkin vielä. Ja ehkä korotan hiukan vyötäröä tai laitan resorin.

Mikähän se on että kun jotakin kangasta ei enää saa niin sitä alkaa haluamaan? Tässä kaksi Facebookin Kangashamstereista hamuiltua..Iiriksen laulu bambuinterlockia ja aalto vanhaa Jnyn jerseytä.
Ja Fabriinasta turkoosi pikkupallointerlockia ja musta-harmaapallo jerseytä.


5 kommenttia:

 1. Ihana toi lila-kangas, ite oon yrittäny mönkkäri-kangasta katella mutta semmosta ei taida mistään löytyä...

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää housut. Missäs ottobressa tuo saimi-kaava olikaan? Minä tilasin hannan kankaasta kilocollegea ja sain monta metriä valkoisena tuota koppuracollegea ja pienen pätkän tuota samaista turkoosia.

  VastaaPoista
 3. Hyvinhän painaminen onnistuu sulta, tekee mieli itsekkin kokeilla! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno painatus! Ja ihania kankaita! Tuo pilkullinen (yllättävää!;)) on niin mun suosikki! Kiitos muuten, että kerrot kokemuksia noista kaavoista, tietää itsekin vähän mistä lähtee liikenteeseen. :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails