17.1.2012

* Prinsessa Ruususelle
Unikuun terapiahuoneen Facebooksivuilla oli eräänä tiistaina arvonta. Silleen pikana ihanille lukijoille joita sinne oli tullut yli 250 jo. Arvottiin vapaavalintainen hattu. Tältäkin voittajalta löytyi pesunkestävä prinsessa. (ei taida olla harvinaisuus) Tätä piti miettiä hetken mutta tiesin heti mitä teen kun näin uusimman Ottobreen. Ruusuja prinsessalle tietysti.


Hattu on velouria yltäpäältä ja kooksi pyydettiin 51. Mä kyllä veikkaan että taisi tulla vähän kasvunvaraa kun sen kokoisia päitä meillä ei ole. Mutta varmaan parempi näinpäin. Hattu on tarkoitettu kuitenkin vähän keväämmälle vasta. Ruusut ja lehdet on tehty trikoopaloista. Käytin osittain Ottobreen ruusu- ja lehtikaavoja ja osittain omia sovelluksia niistä. Mä siis luulin että teen nuo ruusut silleen, tsuppadui, tuosta vaan mutta oli ärsyttävää näpertämistä. Ja minä en tykkää yhtään käsinompelusta. Se on tylsää. Lisäksi OB kaavat olivat hirmu pieniä ja kattelin niitä valmiita ruusuja ihmetellen ja tein niitä kasan. Jäi vähän ylimääräisiä kun hattuun asettelinkin vain kymmenen.
13 kommenttia:

 1. Tosi ihana tuli, noi ruusut on kauniita. Mä myös usein ajattelen et no hei mähän nopeasti väsään noita läjän tms, ja sitten itkua saa melkein vääntää.... Jotkut hommat vaan on rasittavia. Käsinompelusta olen kyllä alkanut tykkäämään korsettien myötä, niihin ompelen nauhat aina käsin, siitä on tullut hermolepoa, enpä olis uskonut :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttava hattu prinsessalle!

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno :) Varmasti noissa noin pienissä ruusuissa on ollut näpertäminen, ei jaksais. Hatunnosto siulle kun jaksoit väkertää!

  VastaaPoista
 4. Ihuna. Huusi meidän rinsessa vieressä.

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava! Hyvin sopii värit yhteen :) Käsinompelu on se, mitä tääläkin kaikista eniten inhotaan. Ei vaan millään jaksais..

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihana. Mistä ihmeestä olet saanut noin ihanaa velouria?
  -eitsu-

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihana. Jotenkin ihana vintage henkäys tuossa kokonaisuudessa. :)

  VastaaPoista
 8. Ihana on tosiaan ja prinsessakin tykkää! Velour ei ainoastaan näytä kivalta, vaan myös tuntuu jännän pehmeältä. Ompelujälki on myös huippulaadukasta! Iso kiitos sekä äidiltä, että tyttäreltä :D

  VastaaPoista
 9. kiitos kaikille kommenteista.
  eitsu: mä sain tuon velourpalan livekangasvaihtereilta ja muistelisin että on tuolta meren takaa tallinnan kangastaivaista.

  pirkko: voi mahtavaa. syvä huokaus. oliko se yhtään sopivan kokoinen vai liian iso vain miten se istui päähän?

  VastaaPoista
 10. Oli sopiva, just laitoin (huonon) sovituskuvan mun blogiin. Hyvin suojaa korvia ja kasvoja, eli just sopiva tänne lännen tuuliin.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails