5.2.2012

* Lenni Lokinpoikanen

Mimon ja Myyn menossa -blogin Hannan kanssa tehtiin taas vaihtariyhteistyötä. Hannan tytölle on tässä tulossa Lenni Lokinpoikanen tunika. Kaava on Ines Ottobreestä. Ineksessä on ne ihanat rypytetyt pussihihat. Kankaana on Hamburger Lieben maxidot ruskeana. Kaunis sävy. Applikoinnin kankaat velouria. Meillä on sama hauska työjako. Minä applikoin kuvan ja ompelen rypytykset ja istutan hihat ja Hanna ompelee loput. Minusta tähän sopisi pinkki resori mutta jää nähtäväksi mitä Hanna laittaa. Koko tunikan kuvan laitan sitten kun sen Hanna saa valmiiksi. Ehkä tiistaina.
Minkä värisen resorin sinä laittaisit?
Samaan syssyyn ompelin Eelle kaksi tavallista lyhythihaista. Maatilakankaasta voisi sanoa että klassikko Jofotexiltä ja norsut ovat livevaihtareilta. Itse pidän kovasti norsujen ja resorin väriyhdistelmästä. Koko 98 ja Kaavana Ottobreen Villi Viikinki lyhyillä hihoilla.

15 kommenttia:

 1. Ihana pikku Lenni. Ja teepparitkin on söpöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Lenni oli mulle ihan uusi tuttavuus.

   Poista
 2. Ihanat värit norsussa! Ja hieno Lenni lokkinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. minusta kans se oli hyvä yhdistelmä. niiden valööri oli suht sama ja olivat samanarvoisia väreinä..

   Poista
 3. Voi miten suloinen lokinpoikanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. vähän mua haittaa tuo että nurtsi meni vinksalleen mutta ehkä hanna sen kestää ;)

   Poista
 4. Ihana aplikaatio niinkuin aina ;)
  T. Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. ihan aina ei noi applikoinnit multakaan onnistu.. ;)

   Poista
 5. Oij, ihana Lenni! Mulla oli tarkoitus viime viikolla applikoida Lenni (siihen fb:n viikko haasteeseen), mutta en ehtinyt. Pitänee toetuttaa se vielä myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Sinne viikkohasteisiin voi käydä lisäämässä kuvia myöhemminkin. Ja kun kaikki ne on siellä asiakirjassa tallella niin niitä voi myös myöhemmin selatakin.

   Poista
 6. Tosi kekseliäs aplikointi taas! :) Mä oon pyöritellyt tota samaa oliivia norsua ties kuinka monta kertaa, enkä oo keksiny mihin sen yhdistäisin! :) En olisi edes hoksannut tota vaaleanpunaista, mutta tosi hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullakin se taisi puolen vuoden tuolla kaapissa olla. kaunis oliivi sävy siinä on. vai onko toi nyt khakivihreä? :D no jokatapauksessa. Ehdottomasti kannattaa läväyttää kaikki resorit siihen viereen ja katella ihan uusin silmin mikä resori on samanarvoinen. löytää helposti uusia ja kivoja väriyhdistelmiä.

   Poista
 7. Voi ihana! Tosi suloinen Lenni. Ja mahtava tuo teidän vaihtarisysteemi. Tykkään kovasti tuosta vihreän ja vaaleanpunaisen yhditelmästä.

  VastaaPoista
 8. Voi ihanuus, mikä lokinpoikanen! Mariot on myös ihan huippuja :)

  VastaaPoista
 9. Wow! Haven't you've been productive this week! Love the applique! So many details!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails