24.3.2012

* PääsiäispupuOlimme tänään viettämässä siskoni valmistujaisia ja tietysti aamulla muistin ettei minulla ole mitään annettavaa. Aika perinteistä minua. Siispä äkkiä siinä ennen lähtöä vetäisi sisustustyynyvalttikortin esille ja tein siskolleni pupuaiheisen koristetyynynpäällisen.
 Tämäkin valinta osui ihan nappiin koska siskoni pitää juuri tuollaisesta vihreästä ja keltaisesta mitkä valitsin tyynyyn. En siis tiennyt tästä ollenkaan. Yritin vain valita neutraalit värit ja sellaisen kuvan jota voi pitää nyt edes pääsiäisenä. Tässä kyllä onnistui kaikki. Vetoketjun sain todella siististi ja pupukin istahti aivan mainiosti kankaalle. Voi että kun tulee hyvä mieli kun onnistuu jossain hyvin spontaanissa ompeluksessa.
Tyynyssä muut on uusia kankaita paitsi keltakukallinen jostain tullutta kierrätyskangasta. Tykkään ommella tuon vetoketjun tuollailla tyynyn taakse, enkä suoraan saumaan. Se kyllä ehkä vähentää tyynyn käyttömahdollisuuksia kun toista, kuvatonta puolta, ei voi kääntää esille. Koko on noin 44x 46.Siitä tulikin mieleeni että sisustetaanko teillä pääsiäiseksi? Miten ja minkälaisia värejä? Kuvalinkkejä saa laittaa. Olisi hirmu mielenkiintoista nähdä.

11 kommenttia:

 1. Ihana tyyny!!

  Meillä aletaan pikkuhiljaa laittamaan Pääsiäistä. Rakastan juhlan värikkyyttä ja kerrankin saa laittaa värejä yllinkyllin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mitä värejä tykkäät käyttää?

   Poista
 2. Tästä tyynystä tykkään tosi paljon. UPEA! Lucky sister ;) Pääsiäissisustus? Mulla on paljon kaiken maailman krääsää pääsiäiseksi, mutta en taida kovin paljon sisustaa. Vanhan lasisen kanasen laitan aina kyllä esille... Pitääkin kaivaa se pääsiäislaatikko esiin - ja niin, se rairuoho, sitäkin voisi laittaa kasvamaan. Olen kyllä niin pääsiäisen töissä, että vie vähän intoa pois koko juhlasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä törmäsin pääsiäissisustamiseen oikeasti vasta viime vuonna kun anoppilassa oli kaikenlaista pientä pääsiäisjuttua siellä täällä. Mä jos hyvä saan rairuohon aikaiseksi lasten kanssa :D mutta jotain pääsiäisaiheista vaatetusta voisin vaikka huvikseenkin tehdä heille.

   Poista
 3. Ihana tyyny, kelpaisi kyllä. :)
  Meillä ei sisusteta pääsiäiseksi yhtikäs yhtään, hyvä kun saadaan vähän siivottua.
  Lapset tuo koulusta tietenkin ihanat askartelut, ja herneenverso-rairuohokasvattelut. Illalla ollaan usein ajeltu sitten pohjanmaan suuntaan katselemaan kokkoja. Me asutaan tässä rajalla... muualla poltetaan kokkoja juhannuksena, täälläpäin pääsiäisenä noitien kera. :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana tyyny! Tykkään myös laittaa vetoketjun taakse sauman sijaan. Yhteen tyynyyn olen tehnyt koristeraitaisen läpän vetoketjun päälle, joten sitä voi käyttää molemmin päin. http://www.siksaksis.blogspot.com/2011/10/tinttityyny.html

  Pääsiäistä koristetaan vähän, ei mitään varsinaista pääsiäissisustamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. täytyypäs koklaa tuota läppää.. Vähän yritin yhden tyynyn taakse tehdä sellaista läppää.. pitääkin kolaa tehdä hiukan isompana.

   Poista
 5. Joitakin koristeita löytyy meiltäkin, mutta ei varsinaisesti sisusteta. Äidilläni on kiva tapa sisustaa vessa kauden mukaan (pääsiäisenä keltaiset pyyhkeet, lasit, jokin koriste...), sitä olisi kiva kokeilla, vaan enpä ole saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Ihanan värikäs tyyny. Vähänlaisesti tulee laitettua pääsiäistä sisustukseen, mutta kevään tullessa väsitämättä innostun väreistä ja lisään niitä kotiini. On minulla joku tipunen jonka voisin kaivaa esille.

  VastaaPoista
 7. Kaunis tyynyt ja ihana tuliaisidea. Meillä on todella maltillisesti; ruoho, muutama koriste sekä jotain kukkia. Tekstiilejä en ole koskaan vaihtanut, johtuen ehkä sisustuksen värityksestä; meillä kun on punaista, mustaa ja harmaata. Viherät, keltaiset yms. muut hemppikset on ihania muttei ehkä yhdistettynä tuohon meidän väriskaalaan... :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails