5.3.2012

* Rakkauslinnut
Ikasyrin Marika pyysi minulta applikointiapua jokin aika sitten. Helmikuun alussa ison kasan kangasta sekä kuvia joita minun piti testata. Linnun oli alunperin piirtänyt Pikkukiiski ja muokkasin sitä ihan vain hieman. Suurensin ja laitoin linnut lentämään sekä kuljettamaan rakkausviestiä.

Luonnonvalkoinen interlock on Eurokankaasta. Applikoinnit velouria ja kauniin hento roosanvärinen resori Saksasta. Koko on 98/104. Love-sana on tikattu suoralla ja tikkauksen alla on irtirevittävä tukikangas. Jäin miettimään että olisikohan se pitänyt kuitenkin tukea muutenkin kuin irtirevittäävällä ja tikata useampaan kertaan.. Katsotaan miten kestää. Jokatapauksessa, yksittäistä lentävää lintukuvaa saa ostettua Ikasyrin verkkokaupasta.PS.
Marikalle saa muuten ehdottaa myyntiin tulevien applikointikuvien aiheita.

10 kommenttia:

 1. Tykkään! Samat linnut bongasin Ikasyrillä ja minä ajattelin niitä lennättää tytön pipoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä kans. joo,näistä saa vaikka millaisia variaatioita tehtyä..

   Poista
 2. Suloiset ovat rakkauslinnut:)

  VastaaPoista
 3. ihana, ihana, ihana - ehdotan Marikalle heti hauvaa, glen of imaalinterrieriä, vaikka se onkin resupekan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D apua, mun pitää tieten tehdä se sitten :D

   Poista
 4. Tää on kyllä ihana paita! Miten moneen kertaan tuo "love" on ommeltu tuohon? Mulla on tarkoituksena laittaa juurikin tollainen kauno love -sana yhteen paitaan pyynnöstä. Saas nähdä osaanko toteuttaa pikku tytön haavetta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. muistaakseni se on ihan vaan kerran tai ehkä kaksi kertaa suoralla. tavan mustaa ompelulankaa on ja irtirevittävä tukikangas alla.

   Poista

Related Posts with Thumbnails