12.4.2012

* Uusia ja ihania

Mitä ne on? No, kankaitahan ne. Kankaattoman kuukauden jälkeen lähti vähän mopo käsistä ja kaappiin on tullut uusia ihania vaikka kuinka. Nyt taas on shoppailuhimot täytetty ja näistä uusista ja ihanista olisi hyvä tehdä valmista, eikös? Ainut ongelma on se että nyt ei oikein inspiroi. Olisi paljon pakkotehdä- juttuja joita on tullut luvattua ystäville tai pitäisi tehdä lapsille.. Mitäs sillon tehdään jos ompelu maistuu pakkopullalta? Ehkä kaivaa akrylimaalit kaapista ja rueta luonnostelemaan jotain kivaa sille pingotetulle kankaalle.. Tai vaan pitää lomaa ja tehdä leppoisalla tahdilla ompelukset pois seisomasta. Mitä muuta te harrastatte kuin ompelua tai käsitöitä? 

Tässä on velouria ja trikoota ja puuvillaa. Suomesta ja ulkomailta, yksityisiltä ja yrityksiltä..


4 kommenttia:

 1. Tokan kuvan oikean puoleisin kangas pisti silmään! Ihanaa! Mistä sellaista saa? :)

  Mulla menee oikeastaan kaikki muu aika kotitöihin, lasten kanssa leikkimiseen yms. Tällä hetkellä ei juuri muita harrastuksia ole. No onneks kesä tulossa ja sillon ompelumasiinat pääsee myös kesälomalle. Sitte riittää aikaa muuhuunkin, kuten ulkona paistatteluun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on puuvillaa ja ostin sen Facebookin Kangashamsterit- nimisestä kauppapaikasta jossa yksityiset myyvät kankaita ja käsityötarvikkeita. En tiedä kenen kankaasta kyse.

   Poista
 2. Tähdet on aina vaan ihania, selvästi kesämekkokangasta :)

  Mulla on nyt ompelutahti ja neulomusten eteneminen hidastunut kun työt, lapset, koti, juoksu, kahvakuula, zumba ja muut aktiviteetit vievät aikaa. Kiva kuitenkin käydä kurkkimassa, mitä muut ehtii luoda.

  VastaaPoista
 3. Näyttäpäs tuo keskimmäisen kuvan puuvilla tutulle. ;) Onkin kiva nähdä, että mitäs kaikkea siitä mahdat keksiä. :)

  Ja muutenkin nuo sinun kangashankinnat on aina ihanan raikkaita. TYKKÄÄN! <3

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails