25.5.2012

* Burda style 5/12 suomeksiSain käsiini uusimman Burda style kaavalehden. Se oli pitkän tauon jälkeen julkaistu myös suomeksi. 100 sivuinen lehti näytti ensiselaamisella enemmän keskieurooppalaiselta muotilehdeltä mahtavine kuvineen kuin tavallisen suomalaisen naisen kaavalehdeltä. Suurin osa kaavoista on koossa 36-44. Plussakoot ovat 44-52. Kahden aukeaman verran oli tyttöjen puuvillaista vaatetta koossa 98-122.
Jos minulla olisi mallin vartalo ja ihanasti auringonruskettama virheetön iho, niin mikä ettei. Harmi että satun olemaan kuitenkin enemmän tuota plussakokoa ja aika kalpea.. Tai no, toisaalta ei, koska minusta lehden paras tarjonta oli juuri tuolla plussakoossa. Olin joskus aikaisemmin selannut vanhoja Burda- lehtiä ja äsken lehteä selatessani tuli hassu takauma sinne. Mallien esittelyjen välissä oli kaikenlaista pientä tuunaus- ja stailausvinkkiä, joiden avulla sai trendikästä huiviturbaania ja koristelautasta tai seinäkoristetta. 

Hauskin vinkki oli yhden mallin sivulla missä sanottiin että
"Mekon leveä malli ja eksoottinen kuvio sopivat erinomaisesti runsasmuotoisille naisille. Peittää hyvin rinnat ja vatsan. " Hmm.. :D
Kyseessä oli siis ihan tavallinen suora lyhythihainen pitkä paitamekko joustamattomasta kankaasta. Ja suurin koko oli 44.


No mutta, vasemmalla oleva toppi, 110 B, näyttää kivalta. Vesiputouskaulus plussaa. Voisi lisätä vielä korkean, kapeamman, kaitaleen samaa trikoota helmaan. Sitten jos tekee jostain ohueasta, kiiltävästä mustasta ja lisää pituutta helmaan sekä lisää sen helmakaitaleen niin saa bilemekon.
Hame, 111, oikealla voisi olla myös kiva.
Vasemmalla toppi, 120, oliki kiva yläosana alaspäin levenevässä mekossa. Sen malliparina oleva, 113 B, kynähameen tyyppinen hame myös voisi toimi tällaisella jolla on leveä lantio. Vai tulisiko hameessa olevat rypytykset juuri siihen leveimpään kohtaan ja lisäisi runsautta siinä??
Oikealla puolella oleva jerseymekko, 112B, on se laihdutustavoite.

Plusmuoti puolen vasemmalla oleva pusero, 134, näyttää kivalta ja oikealla oleva mekkoa, 141, voisin oikeastikin kokeilla. Mekkoakin saisi kivasti kevennettyä katkaisemalla helmaa ja lisäämällä pidemman frillan tai sitten tuohon valmiiteen pituuteen pieni rfilla helmaan.. Kuvan mekko on puuvillasta mutta vaihtamalla tuon kevyeen trikooseen ja nirunaru olkaimiin siitä tulisi myös ihana luulisin. Tämä on yksi lehden suosikeistani.
Mutta tämä siis mekko, 139 on lehden paras. Näyttää hirmu kivalta. Empireleikkaus sopii minulle. Mallilla mekko näytää lantiolta hiukan pussittavan liikaa niin tätä voisi kevyesti leventää alaspäin vielä lisää.
Pikkutytöille ihania.Mekko, 133, on 60- luvun couture-tyylin tuotu uudelle vuosiluvulle.Miltä näytti uusi Burda?
Tätä Burdaa saa siis jo kaupasta ja netissä oli 3kk lehdistä aika edukas tarjous.

Tässä vielä tiiseri tulevaan lehteen. 12 kommenttia:

 1. Pitää heti lähteä hakemaan tämä lehti. Pakko tehdä tuo punavalkoinen tunikapaita, joka on ensimmäisessä lapsikuvassa vasemmalla. Just eilen löysin kirpparilta sopivan kankaan siihen. Aijai, kun on upea!

  VastaaPoista
 2. Onpa kivan näköisiä mekkosia.. pitääkin mennä ostamaan tuo lehti. Tuo vintage-mekko olisi ihana!!

  VastaaPoista
 3. Kivoja kaikki mitä esittelit :)

  VastaaPoista
 4. Oi, kiitos tästä. Eilen kaupassa lehteä pyörittelin, mutta en sitten arvannut ostaa, kun sisältö jäi niin arvoitukseksi muovien takia. Huomenna ostan tän =)

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän hienolta näyttää! Täytyy varmaan mennä tilaamaan...Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä,piti kyllä heti laittaa tutustumistilaus! Jospa tuolta löytyis jotain minunkin tämän kesän mammalookiin :)

  VastaaPoista
 7. Piti tilata itelle se 3kk:n pätkä! :) Ja luulempa joutuvani ostamaan tämänkin numeron itelleni! :) Näyttää ainakin paljon paremmalta kuin Suuri Käsityölehti.

  VastaaPoista
 8. Kiva kun kerroit, enpä ollutkaan huomannut että sitä saa taas suomeksi. Englanniksi olen lueskellut, mutta tilaaminen on jäänyt.

  VastaaPoista
 9. Hupsista! Tuli tilattua tuo 3kk pätkä.. :)

  VastaaPoista
 10. Hei!
  Kuka on tämän suomenkielisen lehden kustantaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Lehden on kustantanut Denfin Publishing Virosta. Suomessa asiakaspalveluita hoitaa iO Kustannuspalvelut Oy Forssassa. Päätoimittaja on Marianne Koskimies. suomenkielisellä Burdalla on Facebookissa myös omat sivut.

   Poista
 11. Kiitos, tämän pohjalta lehti kotiutui meille ja sain juuri valmiiksi toppi 110B:n :-)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails