7.5.2012

* Mä vähän kokeilen..

Että jos tän tekis näin ja sit leikkais tosta ja laittais tälleen ja siitä tulee hyvä varmasti. Ja pah. Ei tullut.


Kaksi paitaa Teelle koossa 128/134 ja Eelle tuo hankala Eurokankaan murrettu oranssipalloinen viskoositrikoo. Bulldog-paita onnistui oikeastaan ihan ok mutta tuossa lyhythihaisessa nappilistan ja resorin kanssa meni joku mystinen juttu vähän mönkään ja se vedättää toista puolta vähän.
Viskoositrikoisen kaava on Ottobre 4/06 pikkunorsun T-paita koossa 98 leveydeltä ja varmaan 110 pituudeltaan. Jätin rypytykset hihoista pois ja voi olla että tuli hippusen liian pitkät hihat. Onneksi se on helposti korjattavissa. Oli elämäni ensimäinen viskoositrikoo kokeilu. Miksi minä sellaista rupesin edes ompelemaan? En tajua. Hah. Ei heti tee mieli lähteä uudestaan kokeilemaan.


Sovituskuvat tulevat illemmalla, tulkaahan sitten kurkkimaan.

6 kommenttia:

 1. Onko tuo t-paidan kaava joku ikioma vai?

  -R-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei -R-. Ei ole ihan ikioma. Ottobreestä jostain otettu, muokattu pojan omille mitoille ja toiseen pidennetty hihat tai toisinpäin. Nappilistaa lähdin tähän vielä kokeilemaan. Se oli se mun suurin testaus tässä.

   Poista
 2. "Liru, laru, loru, moni turha poru viskoositrikoosta tulee..." Minä erehdyin pari vuotta sitten ostamaan jotain tosi halpaa plöröä keinokuitutrikoota ja hermothan siinä meni. Tosin harmi sinänsä, koska tuo oranssipalloinen on minusta kuosina tosi nätti.

  VastaaPoista
 3. Joo, viskoosin kanssa meinaa joka kerta mennä hermo :p

  VastaaPoista
 4. Vau miten siistiä jälkeä!! Tuota nappilistaa en ole vieläkään kokeillut, työtoveri kyllä kehui, että helppo tehdä? ;) Viskoositrikoo? Onko se sellaista ohuen ohutta lerpsua trikoota?

  VastaaPoista
 5. Great - as usual!!! The fabrics are very special - wonderful!
  Ganz liebe Grüße,
  Sabine, M4B

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails