6.6.2012

* Grrrrrrreat Tigerrrrr..Pääsiäislomalla piirtelin virikekuvista kaikenlaisia applikointiluonnoksia. Toissapäivänä löysin piirrokseni siivotessani työpöytäni ympäristöä. Kuka ihme siellä käy sotkemassa??
 Joten tänään valmistui tämä

T i i k e r i  S u u r i,

 jolla taitaa olla kyllä joku jäynä mielessä.

Vihreä tähti-interlock on Michas Stoffeckelta Saksasta. Applikointi velouria muualta paisi suuhun ja silmiin jouduin laittamaan joustofroteeta kun ei ollutkaan vitivalkoista velouria. Naamassa on vähän suttua mun pestyistä kynämerkinnöistä, onneksi ne lähtee seuraavassa pesussa. Koko 128/134. Kaava Ottobreen perusteepparin se istuvampi malli meille sopivaksi muokattuna.

13 kommenttia:

 1. Cool :) I have to try also ;)
  Greatings to you
  Christine

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Ja kitos kommentistasi. Olin jo että onko tämä teistä ihan järkky, kun kukaan ei sano mitään :D

   Poista
 3. WOW!!!! How scary!!! What a work - well done!!!!
  Ganz liebe Grüße,
  Sabine, M4B

  VastaaPoista
 4. Mein poitsu haluaa kanssa tällasen. Pitääkö tässä muka oikeesti opetella aplikoimaan?
  Mie tykkään ku ei oo aina niin nättiä, vaan myös isoille pojille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Applikointi on oikeesti ihan helppoa ja voihan sitä aloittaa ihan helpoistakin kuvioita kuten tähdistä jne..

   Poista
 5. Tää mikään järkky ole, just upea! Mä tykkään tuosta vihreän, valkoisen ja oranssin yhdistelmästä tosi paljon :) Näin applikointia opettelevana alkoi nyt kuitenkin kiinnostaa, miten olet tehnyt nuo viikset ja hampaat. Onko nuo mustat viivat tikattu ihan suoralla? Jos on, miten sä saat ne näkymään noin hyvin? Mä olen joskus jotain tikannut suoralla velouriin ja se ommel suurin piirtein katosi sinne karvojen sekaan... Olen joskus aikaisemminkin miettinyt näitä sun vastaavia tikkauksia, että mites ne on tehty, mutten ole saanut aikaiseksi kysyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitos. no ei minustakaan,hämmenyin vaan niin paljon tästä kävijä ja kommentointikadosta..

   Ihan suoralla olen kahteen kertaan sen ajellut. tai oikeestaan ees-taas.En tykkää mustaa käytää niin tummanruskealla tikkasin.

   Poista
  2. Okei, kiitos :) Täytyy jatkaa harjoituksia, tuo kahteen kertaan ajelu voi olla se ratkaisu, mä tosiaan taisin luovuttaa joskus heti, kun se yhteen kertaan ommeltu suora ei näkynyt niin selvästi kuin olisin halunnut... Seuraavalla kerralla testiin :)

   Poista
 6. Tää on kyllä hieno, oot tosi taitava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi. Nyt on jo parempi mielikin kun muutama sanoo että hyvin meni. Se on outo tunne kun tekee jotain ja sitten ei saa mitään palautetta tekemisestään.. Menee päivä miettiessä että mitä teki väärin :D

   Poista

Related Posts with Thumbnails