11.6.2012

* H u r r r j a H a i
Leikkasin applikoinnin palaset aikaisemmin jo yhteen paitaan isompana. Loppui into kun ne ei istunutkaan niin hyvin kuin suunnittelin ja palat jäivät pyörimään työpöydän liepeille. Sitten tuli tämä punainen huppari, johon olin alunperin suunnitellut jotain aivan muuta.
Siispä  

H u r r r j a  H a i
 ui sitten Teen huppariin.

Jouduin pitkään sommittelemaan valmiiksi leikattuja applikointipaloja. Sitten piirsin hain suhteessa pienempänä, ajatuksella että voisin suoraan piirtää uudet palat vanhoista applikaatiopaloista. Ei se ihan niin mennyt, joten päädyin eka sommittelmaan liian isot palat paikoilleen ja silittämään osittain kiinni ja leikkemään niitä siinä vapaalla kädellä muotoonsa. minulla oli piirtämäni kuva kokoajan vieressä, jotta hai ei karkaa liian erinäköiseksi leikellessä. Ja voi että olin tyytyväinen kun sain sen paikoilleen silitettyä. Poika kokeili hupparia kun huppu roikkui alavaroissa vasta ja nuppineulaa oli siellä täällä ja hyvältä näytti.
Vetoketjun ostin Fb:n Kangashamstereista ja Punainen velour Kangas-Mallalta. Hai on myös velouria. Hupparin kaava on Ottobreen Bubo-Bubo koossa 128/134, muistaakseni. Hupun vuoressa oleva tähti-interlock on Saksasta ostettu. Resori Eurokankaasta. Punainen on ollut Teen lempiväri ihan pienestä lähtien. Sen kanssa käy musta ja turkoosin sävyt pojan mielestä. Katsotaan miten harmaa sopii.

MUOKS 13.6.2012
Tässä lupaamani sovituskuvia. Poika on noin 124/125cm pitkä ja minusta ihan hyvänkokoinen takki. On kasvunvaraa vähän ja sitten sitä löysyysvaraa, mitä poika itse haluaa ihoherkkyysjutun takia.***


Olette myös varmaan huomanneet blogin ulkoasun muutokset. Olen suunnittelemassa uutta ulkoasua ja Daddy Oon kanssa sitä sumplimme. Piirrän uudet yhtenäiset kuvalinkit ja muut. Vähän uutta tännekin kun uutta on elämässäkin. Aloitan syksyllä uudessa työpaikassa ja minulla tulee olemaan tosi kiirettä syksyn ensi-illan kanssa. Mutta katsellaan miten tilanne kehityy ja kuinka kerkeän tekemään sellaista mitä voin blogata. Tietysti teatterijutut siis lisääntyy sen takia.

35 kommenttia:

 1. Hieno huppari ja komea, iso applikointi! Meijänkin poitsu tykkää punasesta, mut enpä ookkaan tainnu paljon punasia vaatteitä hälle tehdä. Pitääkin muistaa pian ommella joku sellanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Punainen on hyvä väri pojalla.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) toivottavasti on pojan mielestä myös tarpeeksi hui.

   Poista
 3. Aivan loistava. Meidän lapset ihastelivat kanssani sinun hienoja aplikointeja ja samontein tuli tilauksia :). Kaippa se on minunkin alettava harjoittelemaan, eikä vain ihailla muiden tekemiä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo hai on oikeastaan aika helppo, itse tein sen vähän vaikeamman kautta..

   Poista
 4. Tosi hieno hurja hai! Näyttää ihan siltä et sitä kandee varoa tai se napsasee tonne hupparin sisuksiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Se on samalla hurrja ja samalla pienen(ison) pojan näköinen..

   Poista
 5. Aivan super ihana ja poikamainen! Odotan innolla sovituskuvia! Teitkö tähän mitään muokkauksia kaavassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Itseasiassa en tainnut tehdä kummosia. Leveys on 128 ja pituus 134. Resorit leikkasin kapeammaksi mitä kaavassa. Ne ei olisi varmaan kiristyneet ollenkaan jos olisi kaavan mukaan tehnyt.

   Poista
 6. Upea ja tosi hassu vetskari. Tällainen kelpaisi kyllä meilläkin. Punainen on hyvä väri pojalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Poika sovittaessa halusi silmänreijät mutta ehkä sitten seuraavaan..

   Poista
 7. Iiiiihan mielettömän hieno! Mun lempparivärit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Punainen ja vaaleanharmaa näyttivät minustakin kivoilta.

   Poista
 8. Yks hiljainen lukija nyt sit yrittää tsempata ja kommentoida edes joskus :) JOka ikisen postauksen kyllä luen ja kuolaan ja kadehin jajajajjjaja...! :) Hieno työ, taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Olen tosi otettu kommentistasi <3

   Poista
 9. Cool!!!!! And also sweet!!!! :) I think, this Bubo-Bubo is just perfekt for an 8 (or 9, 10... ;) - I only understand the size, but not the age, for which The jacket is)old boy!!! :)
  Christine

  VastaaPoista
 10. Taas niin onnistunut kokonaisuus! Punaharmaa on yksi mun lempparikomboista, ajattoman tyylikäs yhdistelmä.

  VastaaPoista
 11. Voi kun on hieno. Mun poika varmaan luopuisi kymmenestä pikkuautostaan, jotta saisi tuollaisen hain :D

  VastaaPoista
 12. Tosi hieno!
  Pakko oli täältä muuttorumban keskeltä kommentoida, kun on jäänyt sekin niin hävyttömän vähälle...

  Onnea uusiin työkuvioihin!!!

  VastaaPoista
 13. On se hurja! Ja hurjan hieno :) Mä sanon tän joka kerta, mutta taas, tykkään hirmusti sun värisilmästä. Hienosti sointuu tuo harmaa punaiseen, hupun vuori on nappijuttu. Mun täytyisi yrittää muokata tästä Bubo Bubosta sellainen tavishupullinen, vaikuttaa niin kivalta.

  VastaaPoista
 14. Voi tätä en tohdi edes vilauttaa pojalleni, joka on jostain syystä tosi kiinnostunut kaikesta haihin liittyvästä. Tosi hyvän näköinen! Mutta miten raaskit tehdä hupparin, kun eikö hupun alle jää osa haista?

  VastaaPoista
 15. Voi miten hieno! Hirrmuisen hieno!

  VastaaPoista
 16. Thanks for saying hello on my blog. I'm glad I found yours too! What a great appliqué on his hoodie!

  VastaaPoista
 17. Tää on niiiiin makee! Olet kyllä todella taitava!:)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails