30.6.2012

*Hau-hau Haukku

Tein Eelle koirahupparin vaikka kissaa päivät pitkät leikitäänkin. Tekokuituisen tuntuinen tähtijoustofrotee Etsystä ja vetoketju tänään liikkeensä lopettavasta Kangasmakasiinista. Valkoinen resori myös sieltä. Kokovuoritin hupparin pinkillä jerseyllä. Applikointi velouria. Taskujen kohdistamisessa meni tovi- Samoin vetoketjun kanssa. Olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Ainut harmi on vaan että en usko joustofroteen kestävän kovin kauaa käytössä. Nyt ommellessa oli tullut jo langannousuja ja ainakin taskun tikkausten kohdalle pitää laittaa tuki ja jopa tikata läpi vuoren puolelle..


Kaavan lähtökohtana oli Ottobreen Bubo-Bubo koossa 104/110. Oli loppujen lopuksi hyvin helppo tehdä. Johtuu varmaan siitä että olemme olleet koko viikon lasten kanssa leikkipuistossa ja siellä sitten saanut rauhassa suunnitella ja miettiä ompelujärjestykset kunnolla. Miten se menikään että hyvin suunniteltu on.. Mutta sen verran metsään meni että olisin saanut erilaisella vetoketjulla käännettävän hupparin.. Kokeilin myös taskunsuuhun yhtä koneen koristeommelta. Jouduin ompelemaan siten että nurjapuoli tuli päällepäin koska se oli siistimpi. Erikoista.


Kesälomaa on vielä parisen viikkoa ja ei paljon ompelukone surraa kuin öisin. Tämän hupparinkin tein osissa, sauma silloin toinen tällöin..


15 kommenttia:

 1. Tosi hieno ja taidokkaasti tehty!! :)

  VastaaPoista
 2. No johan on nappiin menneet kohdistukset! Uskomattoman hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä purin kertaalleen toisen taskun yläosan ja toisen puolen vetoketjun tuosta takin osalta että sai tähdet menemään. kieli keskellä suuta kohdistin saumoja,tähtiä ja taskuja.. :D

   Poista
 3. Ihan mega-hieno! :) Koiran rodusta mä en osaa sanoa mitään mut ihan lutuselle näyttää :P Ja tuo tähti-kangas on ihanan näköstä, harmi jos ei kestä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,mä olin niin fiiliksissään takki-ideasta etten sitten taas tajunnut miettiä kangaan käyttökohdetta sen enmpää. jossain vuoressa olisi mennyt paremmin ja mahdolliset langannousut ja purkaantumiset ei niin haittaisi.

   Poista
 4. On kyllä hieno! Ja harmi, jos ei tuollaisen työmäärän jälkeen kestä käyttöä.

  VastaaPoista
 5. Onpas huolella tehty (ja suunniteltu) huppari ja lopputulos sen mukainen. Söpis koirakin siinä on. Hmm...olikos tuo nyt siitä uusimmasta OB:sta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää takki on mun oma muokkaus Ottobre 4/11 Bubo-bubo hupparista. Siinä on alavara ja mä tein tähän kokovuoren ja olisi tosiaan kääntötakki kun kaikki saumat on sisällä, jos olisin tajunnut erilaisen vetoketjun laittaa. Olen aikaisemmin tehnyt kaksi Bubo-Buboa ns ohjeen mukaan. Pari postausta aikaisemmin hai applikoinnilla ja sitten viime syksynä sellaisesta kirjavasta collegesta.

   Poista
 6. Ihan huipusti tehdyt kohdistukset! :)

  VastaaPoista
 7. Upea! Ja ihanan pirteät värit. Applikaatio on taas huisin hieno!

  VastaaPoista
 8. mikä ihana bostonin terrieri!
  harmi tuota kankaan laatua :(

  VastaaPoista
 9. Hauska takki ja jollain tavalla toi huppu ylös asti olevalla vetskarilla on tosi makee. =)

  VastaaPoista
 10. Harmi, ettei kankaan laatu ole kummoista, kun kuosi on niin kaunis. Olisipa kiva löytää tähtijoustofroteeta pojille huppareihin.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails