19.7.2012

* Kauniita kankaita ja oikeita kuulumisia

Oli muuten rakkautta ensi silmäyksellä nuo Johanna Ahlardin ympyräeläimet. Eläimet, Lillestoffin hauska merirosvojersey Boran suunnittelemana ja Leena Rengon kaupunkimaiseman tilasin Sampsukasta. Ja valkopohjainen pallokukkajersey on Ixatin uudesta verkkokaupasta. Ixat oli ennen Etsyssä mistä minusta oli kivempi tilata. Koreasta kahden jaardin matka kesti viikon maksusta. Eli jopa nopeammin kuin joistain Suomalaisista verkkokaupoista. Varoitan kaikkia kangasnarkomaaneja että Ixatille saa uppoomaan rahaa jos ei pidä varaansa.. ;)Hui kun mua jännittää ihan hirveesti mennä uuteen työpaikkaan. Työpaikka on mitä mahtavin ja ei ole ison teatterin paineita selässä, mutta mä jännitän silti. Meillä on heti syyskuun puolessa välissä ensi-ilta. Uskon että pyörin pari ekaa viikkoa siellä ihan eksyksissä. Että vielä viikko pitää jännittää. Kääk. Mä oikeesti toivon että saan kadonneen ompeluinnon sieltä takaisin. Toivottavasti jaksatte odotella sen löytymistä.

9 kommenttia:

 1. Ihania kankaita ovat nämä kaikki! Kovasti tsemppiä uuteen työpaikkaan! Ompeluinnostus varmasti löytyy vielä. Hyvähän sitä on välillä hengähtääkin. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo keltapohjainen peura ja vihreäpohjainen lintu on ihania, mutta en oikein keksi mitä niistä tekisi, niin eipä ole tullut niitä vielä hamstrattua. Tuota Sampsukan kaupunkiauto-trikoota on ollut jo helmikuusta asti kummittelemassa kaapissa, vielä ei ole inspiraatio syttynyt siitä. :D
  Että on se muuallakin hidasta syttymistä ompelurintamalla. ;)
  Välillä joku iskee ja kolahtaa heti ja välillä pitää marinoida kaapissa hetki jos toinenkin...ja sitten kun minä oon vielä sellainen hamsteri, että haalitaan sitä kangasta vaikkei tarvisikaan, ihan vain sillä verukkeella, että jos vaikka joskus sattuisikin tarvitsemaan. :D

  VastaaPoista
 3. Keltanen peura ja vihree lintu mulle kans kiitos! Oisin jo varmaan tilannu tota keltsiä peuraa, jos ei mietityttäis onko se liian "kesäinen" talvella pidettäväks.. Minä kun en enää tälle kesälle sitä "kerkee" kuitenkaan tekemään :D Saattaahan se olla että se oottais tuolla kaapissa ens kesään!

  Ja kaupunkiauto on mullakin pyörinyt helmi-maaliskuusta asti! Vakaa aikomukseni on kyllä ollut ommella siitä, kaunis kangas, mutta jotenkin niitä tuppaa kertymään enemmän kun kerkee ompelemaan!

  VastaaPoista
 4. Ihania kankaita on ja hauskasti oot laittanu noi linnut ja peurat niin et kuva jatkuu :) Kyl sun ompeluinto vielä löytyy ja töissä sujuu varmasti oikein hyvin kunhan vauhtiin vaan pääset! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kankaita :) ei sais katella tällasia ku pitäs olla kangaslakossa.

  VastaaPoista
 6. Noi ympyräeläimet oli ihania kun ekat kuvat näki, mutta ähky on saavutettu eikä oikein mikään oo sellanen "ooooooo", mutta ihanan värisiä ne on, siitä ei pääse mihkään :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kankaita. Oikein paljon onnea uuteen työpaikkaan. He saavat olla onnellisia saatuaan sinut ja sinun kaikki ihanat ideat käyttöönsä ainakin työajan ajaksi;)

  VastaaPoista
 8. ihania kankaita ja terveisiä tätäkin kautta - iiiiso rulla oe-kangasta on turvallisesti perillä ja odottaa leikkuutaan. Kiitos ahkerille lähettäjille!

  VastaaPoista
 9. Välillä se ompeluinnostus on täälläkin kadoksissa, mutta sieltä se aina putkahtaa kuitenkin uudelleen. Kyllä se varmasti vielä sinullekin löytyy

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails