10.8.2012

*Vain pääkallo kelpaa


Ne on nyt ne pääkallot niin suurinta hottia Teen mielestä että tässä yksi paidassa. Edelleen on paljon keskeneräisiä ompelupöydällä mutta en kerkee ompelee. Koko 134/140. Ottobreen peruspaita kaavana. Kangas Saksasta ja applikointi velouria. Resorin alkuperää en muista.
Kangas oli hirmu kiva jotenkin ja paitana se näytti ihan kalsaripaidalta. Ihan järkyttävä. Sit oli pakko taas valmiiseen paitaan vetää jotain päälle ja toivoa että nuori herra Tee ei keksi siitä jotain sanottavaa.. Kopsasin tuon pääkallon paidasta ja idea oli hyvä mutta paidassa se(kin) näyttää ihan järkyttävältä..  Äh..


Nämä kankaat olin tilannut glennin kautta Lillestoffelta. Hevonen (eli Dalapferd) on jerseytä ja luulin olevan pienempää kokoa. Ihan positiivinen yllätys että olikin näin kookasta. Boran versio (kivempi kuin  edellinen punahilkka) punahilkasta on myös jerseytä sekä punapohjainen tähti myös. Tumma turkoosi limeillä tähdillä on velouria. 


Lillestoffella on myös muita kivoja trikoita. 


7 kommenttia:

 1. Mun mielestä toi pääkallopaita on hieno. :) Ja tuo heppakangas on ihanaa, täytyy sitä saada kunhan KK on ohi.

  VastaaPoista
 2. Just hieno toi pääkallopaita! Meidän 8v. tykkäs kuvasta :D

  VastaaPoista
 3. no musta tuo pääkallopaita on just tosi passeli pienelle (isolle) pojalle!

  ja oon ihan samaa mieltä tuosta punahilkasta! paaaljon parempi kuin se liandlon!

  VastaaPoista
 4. Hieno paitahan tämä on ja varmasti pojan mieleen! Muhun ei vaan iske noi pääkallot, ei sitten millään. Yritän vältellä niiden hankkimista missään muodossa mahdollisimman pitkään... Kai mun poitsu pysyy pienänä ja pelkää näitä aina...? :)

  VastaaPoista
 5. Hienohan tuo pääkallopaita on! Toivottavasti myös poika tykkää. Tuo on niin tuttua, ettei ehdi ompelemaan. Aloitin neljän vuoden osittaisen tai kokonaan kotonaolon jälkeen 100 prosenttisen työajan ja kyllähän se aika ankealta tuntuu. Ompelemaan ei juuri ehdi.

  VastaaPoista
 6. Pääkallot ei ole minunkaan omia suosikkejani, mutta hieno toteutus! Ei tosta tule yhtään yöpaita-fiilis. :)

  VastaaPoista
 7. On hieno paita ja pojan mieleen.Meillä kummipoika ihannoi pääkalloja,joten täytyy hankkia kyseistä kangasta jos jostain löydän ja tehdä pussilakanasetti siitä pojalle.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails