7.9.2012

* Kun ystävä vauvan sai..Pienelle poikavauvalle köllöttelyalusta. Luonnonvalkoisia ja sinisävyisiä puuvilloja ja välissä kaksi 100 gramman levyvanua. Tilkut mun kätköistä ja autopuuvilla Eurokankaasta. Oli kiva tehdä taas tilkkuhommia. Toivottavasti on mieluinen tai edes tulee käyttöön. Alustan koko 68 x 78. Tilkkuset on tehty vapaatikkauksella koneella. Neulana ensin 90 brodeerausneula ja sitten 90 farkkuneula kun ensinmainittu katkesi. Lanka ihan tavallista Moonia Eurokankaasta.Tämä syntyi ajallisesti hyvin huonoissa olosuhteissa aikamoisella kiireellä. Meillä on ensi-ilta ensi viikon torstaina. Huomenna on ensimmäinen yleisö ja hommaa kyllä vielä riittää.

15 kommenttia:

 1. Sinun taiteilema tilkkutäkki on meillä ainakin ollut käytössä siitä asti kun sen posti toi! Varmasti pääsee käyttöön.

  VastaaPoista
 2. Hieno peitto! Tykkään noiden tilkkujen "rytmityksestä" (pitäis varmaan sanoa asettelusta, mutta musta niissä vaan on rytmi ;) ). Noi vapaatikkauskiemurat on tosi kivoja. Haluisin kokeilla niitä seuraavaan nuppupeittoon, mutta jotenki aattelen, etten osaa suunnittelemattomana niitä nätisti hurautella... Mikä sulla on muuten tikinpituus? (Kiva, kun kerroit jo neulatiedot.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos.sitä vapaatikkausta voit harjoitella etukäteen joillekin samanpaksuisille koepaloille niin saat sen rytmin ja tuntuman siihen. Tikin pituus minulla taisi olla 3. Kone asetettu vapaakirjonnalle ja "paksulle joustamattomalle kankaalle".
   ei ehkä uskoisi mutta sommittelin pitkään noita paloja. :D

   Poista
 3. Sievää tuo autopuuvilla! Tsemppiä näin ensi-illan lähetessä.

  VastaaPoista
 4. Tosi upea! Tikkaukset on mahtavat!

  VastaaPoista
 5. Älyttömän upea! :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten suloinen peittonen <3

  VastaaPoista
 7. Blogissani on jotain Sinulle ;)

  VastaaPoista
 8. Ai kun ihana! :) Olispa itsellä ystävä joka tekis tälläisen mun vauvalle (jos mä siis saisin vauvan..)

  VastaaPoista
 9. Oi miten ihana! Tuo vapaatikkaus kiinnostaa muakin hurjasti, mutta luulen ettei hermoni ehkä kestä sitä.. mut jos ihan vähän vaan kokeilis..? =)

  Jos ihmettelet miksi blogistani eksyy piipahtelijoita tänne, se johtuu siitä että listasin sut tunnustukseen. Tartu siihen tai jätä väliin, saat valita. Halusin kuitenkin antaa linkkivinkin kivasta blogista! :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails