9.9.2012

* Terveiset haitarinsoittajalta
Taannoin eräässä postauksessa toivottiin soitin- tai musiikkiaiheista applikointia. Tämän toiveen toteutus vähän otti ja kesti. Paita sai myös alkunsa Een pohjattomasta fanituksesta Studio Ghiblin Kissojen valtakuntaa kohtaan. Tämä kissa tykkää soittaa ja laulaa haitarimusiikkia, luultavasti hoilottaa jossain kohti elokuvaakin.. Kaavan pohjana Hoops Ottobreestä. Muokata taisin vaan hihoja. Applikointi velouria. Resori taannoin tilattu Ikasyriltä ja jersey vanhaa painosta, sitä hyvää Jny designin keltapohjaista tähteä.. Koko 104, muistaakseni.


24 kommenttia:

 1. Hihi, really great cat music! Greetings Nicole

  VastaaPoista
 2. Ihana haitarikissa! Kyllä nyt kelpaa fanittaa! Meillä kanssa ihaillaan kissojen valtakuntaa. Viikon ajan meillä tyttö leikki Yuki-kissa ihan yötä-päivää. Viikset piti aina maalata uudestaan, kun ne kului pois. Pahvista tehtiin korvat ja ne alkaakin olla jo melko entiset. Ja kerhossakin esitteli itsensä Yukina. No mutta nyt rooli on vaihtunut ja eilen uusi tanssin opettaja sai tavata Steve-linnun. Rakkaalla lapsellani on monta roolia <3 Ja joka rooliin olisi kiva olla asu... äiti vaan on vähän laiska niiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. mun pitää varmaan jo kans ainakin yksi valkoinen kissa tehdä tytölle paitaan vielä..

   Poista
 3. Aivan mahtava, jälleen kerran!

  VastaaPoista
 4. Vau! Nää sun applikoinnit on niin kivoja, kun jaksat tehdä niin tarkkoja yksityiskohtia. :)

  VastaaPoista
 5. On se vaan hieno, ja siisti! Sun applikoinnit on myös siitä hienoja, että piirrät ne itse. (Meille)toisille kun ei ole annettu piirtämisen lahjaa, ni pitää tyytyä kopioimaan valmiita kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. nyt romuttuu kun paljastan että tähän(kin) olen ottanut mallia jostain netistä löytyneestä kuvasta. olen lisännyt sitä ja tätä ja poistanut tuota ja silleen. värejä saa aina pitkään miettiä..

   mun koneet on täynnä inspiskuvia joita mä selaan ja sitten niiden pohjalta lähden toteuttamaan niitä. riittää että jostain kuvasta löytää sopivan asennon vaikka eläimelle ja sit toisesta värit ja kolmannesta sit vaikka sen mitä se eläin tekee..

   Poista
 6. Mä myös ihailen tätä sun applikointijälkeäsi kerta kerran jälkeen. Niin kaunista. Ja aivan huippu paita ja kuva, jälleen kerran. Tykkään muuten ihan hirmuisesti tästä sun Hoops-versiosta!

  VastaaPoista
 7. Miu mau miten ihana kisu! Meidän nuorempi poika ihastuisi tuohon kuvaan ihan varmasti, hän on sellanen kissafani.

  VastaaPoista
 8. Järisyttävän hieno! Niin ammattimaisen hyvää jälkeä! :)

  VastaaPoista
 9. Miauskis mikä kissa! Aivan mahtavan hieno! :)

  VastaaPoista
 10. Jälleen kerran olet saanut tosi hyvin ilmettä kuvalle! Hieno on :)

  VastaaPoista
 11. Mau-vahtava! Ihailin tätä jo fb:n puolella, upea! :)

  VastaaPoista
 12. Oi että miten hieno, kerrassaan upea!!

  VastaaPoista
 13. ihana kisuliini! sopii täydellisesti tuohon tähteen!

  VastaaPoista
 14. Ilmeikäs aplikointitaidonnäyte!

  VastaaPoista
 15. Tykkään kissasta kovasti! :) Sun aplikoinnit ovat ihanan erilaisia, eivätkä huku "massaan"! Jokaisessa näkyy sun oma käsiala!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Mia. Ihanasti sanottu. Minusta näitä on kiva tehdä ja on tosi mukavaa kuulla että väkerrykset miellyttää muidenkin silmiä.

   Poista
 16. Oi hitsi, miten ihana. Täällä huokaillaan. Taisin olla minä, joka niitä musa-aiheisia ehdotteli. Ja tämä on kyllä ihan loistava. Ja vielä kissa lisänä!!! :-)

  VastaaPoista
 17. Täällä täytyy välillä käydä kurkkimassa ihania töitäsi, kiitokseksi inspiraatiosta blogissani sinua odottaa pieni tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi. Täytyy käydä kurkkaamassa.

   Poista
 18. Koulu ja kiireet alkanut täälpäib ja hetkeen en ole ehtinyt blogiin kurkkia ja täälhän oli taas monta postausta ihania juttuja :).

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails