18.10.2012

* Halloweenkiksejä

Meillä ei ole ikinä juhlittu Halloweenia. Tänä vuonna kuitenkin tuli ensin pyyntö ja sitten käsky. Pyyntö tuli tuolta eskarilaisen suunnalta. Hän haluaa Halloweeniksi puvun ja lisäksi hän haluaa Halloween synttärit. Ihan ei vielä ollut selvää millainen olisi muumion, vamppyyrin, luurangon, haamun ja merirosvon sekoitus.. Ajattelin kuitenkin laittaa teille inspiraatioksi muutamia kuvia linkkeineen, (joissakin on ohjeet) jotka löysin aamukahvin lomassa internetin ihmemaasta.

Luurankohaalari12 kommenttia:

 1. Tosi kivoja linkkejä/kuvia oot kyllä löytäny! Aikoinaan tuli järjestettyä muutamat halloween-pippalot, mutta lasten kanssa ei oo vielä halloweenia juhlittu. Yleensä poitsu ei oo kovin innokkaasti synttäreillekään halunnu mitään asuja laittaa, joten mun taitaa olla turha vielä mitään ommella.

  VastaaPoista
 2. Toi lihapullasetti oli ihan paras :D

  VastaaPoista
 3. Repesin nauramaan tuolle
  spagettiannokselle!! :D

  VastaaPoista
 4. viime vuonna tyttöjen kaverilla oli halloween synttärit ja meidän tytöt pelkäsivät :) Mutta muuten ei olla juhlittu, mutta jos oltais niin olisin ehdottomasti halunut pukea tytöt , silloin aikanaan, popcorni pukuun http://media-cache-ec6.pinterest.com/upload/41517627784415377_7QRD3w26_b.jpg (toivottavasti linkki toimii

  VastaaPoista
 5. Tuo pöllö on niin hellyyttävä, spaghetti-asu tosi hauska :D

  VastaaPoista
 6. Lihapullat ja spagetti kirvoitti kyllä parhaat naurut tänään :)

  VastaaPoista
 7. ei oo juhlittu halloweenia, mut kaipa sitä pitäs alottaa ko Jenkkilässä se oli niin kiva juhla! ja näitä ideoita tartten tuossa helmikuussa kun en aio toistaa edellisvuoteni mokaa, eli mennä naamiaisaikan kaupungille tavan vaatteissa... ;)

  VastaaPoista
 8. Moikka!! todella ihania malleja kuvissa, spagetti+lihapullat on myös minun suosikki

  ei, meillä ei juhlitaan Halloweenia

  VastaaPoista
 9. Meillä tuo korppi menisi aivan täysiä arkikäyttöön, jos siihen lisäisi vähän harmaata. Mimmi Lehmä - kirjat ja niiden Varis-kaveri erityisesti on niin suosikkeja meilläpäin että tuollainen huppari olisi varmaan syksyn pelastus, Halloweenia tai ei :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails