17.11.2012

* Kiirekiire

Moikka!!

Miten tää aika näin lentää. Kiire on töissä. Meillä alkoi uuden näytelmän harjoitukset ja se pitää kiireellisenä koska samaan aikaan on myös vanhan esitykset iltaisin. Uusi näytelmä on Jani Volasen ohjaama Häiriötekijä. Tämä esitys pitää sisällään monia omia erillisiä tilanteita. On outoja runoja, monologeja, lyhyitä kohtauksia, lauluja ja videopätkiä isolta screeniltä nähtynä. Siinä missä Tulipunainen hevonen oli painavaa teatteria niin tämän pitäisi olla kevyttä joskin hiukan nyrjähtänyttä. Ensi-ilta tulee olemaan ystävänpäivänä. 

Sitten arvonta-asioihin. Sain vihdoin arvottua 3 vee arvonnan jonka voittaja sai siis toivoa pitkähihaisen paidan itselleen.

Arpoja tuli yhteensä 230. Ja voittajanumero on arvottu Random.orgin koneella. 
Voittaja-arpa on nro 114
eli..

"Onnea kolmevuotiaalle! Lukuisten inspiraatioiden lähteelle :) Yhdellä arvalla mukana, toiveissa paita tytölle 128 pitkillä hihoilla tai sitten 134, riippuen mallistasi. Väreinä jotain raikasta, vaikka keltaista tai vihreää. Tyttö rakastaa noita kettujasi postauksessa "Sisarusten kettupaidat". Eli kuva voisi olla joku tämäntyyppinen veikeä eläin. Kuitenkin tuollainen jo ekaluokkalaiselle sopiva." 
Sanoi nimimerkki Paula. 

Paljon kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille. Mä rupeen piirtelee voittopaitaa ja katotaan mitä siitä tulee.. Ompelukonerähjäni meni eilen takuuhuoltoon joten aikaa piirrellä ainakin on.

Mukavaa alkutalvea kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails