12.12.2012

* Missä on prinsessan punainen mekko?


Ottobreen Ines tunikan kaavaa pohjana käyttäen tein mekon tytölle joulujuhlaan. Koko 104 leveydestä ja 110 pituudesta. Levensin helmaa hieman ja lisäsin frillan ja vähän liian hennon puuvillapitsin... Meni aika hyvin 60cm täysleveä pala tähän mekkoon. Jäi ihan vaan joku fiilistelytilkku. Tämä on minusta yksi kauneimmista kankaista mitä minulla on. Tilasin tämän joskus Sampsukasta. Näitä on kaapissa vielä kolmessa eri värissä.


7 kommenttia:

 1. Ihana mekko! Ja hauskat kuvat tytöstä :)

  VastaaPoista
 2. Kangas näyttää valmiina tuotteena kivemmalta kuin kankaana :) Kuvista olin myös luullut että tämä lintukuvio olisi paljon pienempää, korjaantuipa sekin harhaluulo. Nätti on :)!

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä kaunis mekko =)

  VastaaPoista
 4. Minä olin kanssa luullut, että kuviot olisivat paljon pienempiä. Vaan kaunista on kangas isoine kuvioineen, ja kaunis on mekkokin. Ai niin - joulujuhla! Pitäisiköhän siihen jotenkin panostaa? Lapsen eskarissa se on ensimmäinen laatuaan.

  VastaaPoista
 5. ihana, niin mekko kuin tyttö ;)

  VastaaPoista
 6. Tämä on kaunis. Todella kaunis, ja hyvä malli tälle kuosille. Olet muuten leikannut ihanasti, asettuvat nuo renkaat täydellisesti "kauluksiksi" tuohon pääntielle :)

  VastaaPoista
 7. Onpas kaunis kangas tosiaan, miten en ole moista noteerannut ollenkaan kaupoissa! Ines on kyllä hyvä kaava, meillä monet tunikat sillä tehty pidennettynä!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails