18.2.2013

* Järjestykseen mars!Minun ompelutilani ja pöytäni on kuin elävä organismi. Kaikki näyttää kokoajan jotenkin olevan sekaisin ja liikkeessä. Kuitenkin pieni omanlainen järjestys löytyy. Pidän muunmuassa värijärjestyksestä. Nyt sain toteuttaa itseäni kun löysin Tigerin Kampin liikkeestä tämän hirmu kätevänoloisen pahvisen säilytyslaatikon. Ja sain ompelulankani värijärjestykseen samaan paikkaan kaikki. Ja arvatkaapas kuinka paljon tämän laatikon hinta oli. 8 euroa. 20 kommenttia:

 1. Voi hyvät hyssykät! Toihan on niin nätti, et mä pitäisin sitä tuolleen auki jatkuvasti ompelupöydällä, ja tiputtaisin sen sit pari kertaa viikossa (päivässä) ja saisin miettiä jälleen "kuuluuko limen vihreällä jatkaa keltaisten jälkeen vai kuuluuko vihreät sinisten jatkumoksi..." :-D Minulla on meinaa tuo sama väripakkomielle ja viimeksi harjoitin sitä laittamalla pari-kolme kymmentä alapuolaa värijärjestykseen... Jonka aikana olisin toki voinut siivota työpöydällä olevan muun järjettömyyttä hipovan kaaoksen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä olisin oikeasti tarvinnut pari kolme isompaa lokeroa vielä lisäksi koska en saanut kaikkia punaisia samaan joten piti tehdä pelkästään punasävyisille ja osa sellaisia vihreän ja ruskean ja harmaan murrettuja sekavärejä eivät löytäneet paikkaansa joten asuvat kullanruskeiden kanssa samassa..

   Poista
 2. Mahtava! Oispa verkkokauppa...

  VastaaPoista
 3. Vautsi, onpas näppärän näköinen! Viitsitkö vielä mitata laatikon (eli korkeus, leveys, syvyys). Täytyy varmaan käydä täälläkin katsomassa, että löytyykö..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koko laatikon ulkomitat on 20x20x20. sisällä on 6 isompaa ja 4 pienempää "rasiaa". pienen rasian sisämitat on syvyys 9 x leveys 9 x korkeus 4.4cm. ja isomman syvyys 9x leveys 18,2 ja korkeys sama 4,4cm. hyvin mahtuu moonin ja guttermanin langat köllöttää sekä mölnlycken ja coatsin langat pystyyn.

   Poista
 4. Minua kanssa toi koko kiinnostais :)

  VastaaPoista
 5. Onpa aika täydellinen..Ihan kuin tehty lankarullille! Heti meni omalle ostoslistalle tämä ;)

  VastaaPoista
 6. Onpa tosi kiva laatikko. Ja ihana lankavarasto! :)

  VastaaPoista
 7. Meillä on olohuoneessa sellainen vanha keittiön pöytä, josta on katkottu jalat. Sen molemmissa päädyissä on ruokailuvälinelaatikot, joissa mun ompelulangat ovat myöskin värijärjestykessä:)

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno laatikko. Pitäisköhän käydä ostoksilla :)

  VastaaPoista
 9. Hieno, minäpä kipaisen myöskin ko kauppaan:) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 10. Onpas kätevä. Tommosen miekin selkeesti tartten. :D

  VastaaPoista
 11. Wau! Kiitos kun jaoit tämän! Olen suuri järkkäilyn ystävä ainakin teoriassa :)

  VastaaPoista
 12. :D Mulla on kanssa ompsussa pienoinen sekasorto, mutta resorit on värijärjestyksessä aina. Langatkin olis, jos mulla olis fiksu säilytysjärjestelmä niille. Mut nyt mun on pakko hankkia tollanen! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 13. Onpa hauskan näköinen! Ja kätevän.

  VastaaPoista
 14. Vautsi onpas tosi kiva. Mulla on kans ompelutilan järjestys meneillään. Saa nähdä koska saisin valmiiksi...

  VastaaPoista
 15. Oijoi, mää haluan tuommosen kans!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails