28.3.2013

* Pääsiäispupuset


Tein lapsille pääsiäistyynyt. Kummallekin oman pupun. Tämän kanssa voi mennä vaikka päiväunille tai sänkyyn lukemaan kirjaa.. Pupuset on applikoitu velourista ja kangas puuvillaa. Vetoketjua en laittanut. En vaan jaksanut. Sisustustyynyt on noin 29cm halkaisijaltaan. Heeh, en malttanut odottaa aamuun ja parempaan valoa..Mukavaa Pääsiäisenaikaa kaikille!

20 kommenttia:

 1. On kyllä ihanat puputyynyt. Meiänki tyttö tykkäis varmasti, poikakin jos tyttö tykkää :D mikä sävy tuossa velourissa on? Voiko sitä käyttää ihonvärinä ihmiskuvissakin ja vielä kysyisin että teitkö nuo pisteet ommellen käsin vai koneella vai tussilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oli mullekin ihan yllätys että muuten mustaan ja pääkallo-merirosvo-miekkamies asuihin pukeutuva poika oli ihan innoissaan puputyynystä ja aamulla kun kuuli että ne ovat valmiit ryntäsi hakemaan tyynyä ja kiipesi mun viereen sänkyyn sitä halailemaan.. :D

   Velourin sävy on hiekkainen. Olen sitä tainnut käyttää mm Marion ihon värinä. Itse tykkäisin hiukan punertavammasta sävystä mutta en ole löytänyt tismalleen sopivaa väriä mistään muualta kuin Ikasyrin velourvalikoimasta vuosi sitten. Sieltä kannattaa pyytää näytetilkku jos heillä hiekan sävyjä on myynnissä.

   Pisteet tein koneella paikoillaan kapealla siksakilla.

   Poista
 2. kyllä lapsien kelpaa köllötellä, Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihanaa aamulla saada palautteeksi se että molemaat halusivat puputyynyt päiväkotiin.

   Poista
 3. Onpa söpöt! Hyvää pääsiäistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvää Pääsiäistä sinulle myös.

   Poista
 4. Niin kauniit!!! Katsoin ensin pikkukuvakkeesta, että olet huovuttanut pupusia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voih, löysin Etsystä paljon niin suloisia huovutettuja pupusia että tekisi mieli tehdä myös meillekin joku sellainen koriste. Tosin mun huovutuskokemus on monien vuosien takaa koulun joltain huovutuskurssilta.. Liekö edes saisin jotain kasaan :D

   Poista
 5. Wunderschön!
  Die Hasen sind einfach toll.
  Herzlichst,
  Tessa

  VastaaPoista
 6. voi kuinka luttanat pupuset!

  VastaaPoista
 7. Ihanat tyynyt. Kyllä näillä uni maittaa :) Hyvää pääsiäistä sinnekin!

  VastaaPoista
 8. Voi veljet, kuinka ihanat keväiset puputyynyt.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails