30.4.2013

* Prinsessan mekosta tuunattu
Mä en olisi halunnut ommella. Kävin ostamassa äkkiä eilen töiden jälkeen pilailukaupasta ninjapuvun ja prinsessamekon. Niitä sitten tarkasteltiin vasta paremmin illalla. Juups juups. Prinsessamekko oli lapun mukaan kokoa 4-6 ja se olisi mahtunut minullekin. Joten jouduin ompelemaan sittenkin. Purin koko mekon palasiksi jotta saisin sen pienennettyä kokoon 104/110. Yläosaa jouduin kaventamaan joka puolelta. Ja tekemään paloista samankokoisia. Ihan vinksallaan oli kaikki. Helmasta lähti 25cm jonka sitten lisäsin alemman röyhelön leveyteen. Olkaimia lyhensin noin 10cm. Minusta tästä tuli hienompi kuin kaupan.

Ninjapukuunkin olisi pitänyt tehdä muutoksia mutta en jaksa enää yhtään ommella nyt.


Hyvää vappua kaikille lukijoille!!5 kommenttia:

 1. Paljon kauniimpi kuin alkuperäinen! Hienosti tehty. :)

  VastaaPoista
 2. Helpommalla olisi varmaan päässyt, jos olisi vain ottanut kankaan kauniiseen käteen ja tehnyt alusta asti itse :p Mutta hieno tuli!

  Tuo taitaa olla Lidlistä? Tutkailin niitä pukuja (samoissa aatoksissa - en jaksanut ommella), mutta jätin kauppaan. Nuorimmaiselle ostin 5€:n leppäkerttupuvun :D jota se ämpylä vihaa yli kaiken ja saa hepulin jos yrittää lähestyäkään puvun kanssa. Panin sille sitten mustat vaatteet ja maalasin nenän mustaksi ja viikset poskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. No ehkä joo..mut nyt ei tullut ostettua mitään kangasta turhaan.. :P
   Ostin puvun Forumin yhdestä pilailukaupasta. Pähkäsin monen mallin kanssa pitkään.

   Poista
 3. Hieno! Mustakin tuo sun versio on hienompi kuin kaupan! Mä en jaksanut tehdä mitään, eikä päästy kauppaankaan. Onneks esikoinen ei ees pyytänyt uutta vaan kaiveli joulumekkonsa ja tonttulakkinsa ja ilmoitti olevansa tonttu! :D keskimmäisellä oliskin ollu kerhopäivä tänään, eli se jää väliin kokonaan. Mut sille toivottavasti kelpaa kotioloihin joku tuolta roolivaatelaatikosta kanssa. Pikkumiehellä on Lindexin panda-haalari, se kelvatkoon :D itehän näytän noidalta aina, ja mies on tollanen apina ;)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails