26.4.2013

* Tomoko Nakamichi - Pattern Magic


Tomoko Nakamichi - Pattern Magic

Näin jossain blogissa tämän kirjan ja se oli niin mielenkiintoisen näköinen että oli pakko saada omaksi. Kirja on alunperin kirjoitettu japaniksi mutta se on käännetty englanniksi. Kirjassa ei ole valmiita kaavoja vaan ohjeita miten tehdä hiukan erilaisempia muotoja vaatteisiin. Olen aina ollut hyvin kiinnostunut kolmiulotteisesta muodosta. Kirjan kuvitus auttaa hahmottamaan miten tavallista kaavaa lähteä muokkaamaan.

On neliöitä, on suuria taskuaukkoja, on rusetteja ja kauluksia. Kaikki hiukan erilaisempia mihin on totuttu. Nyt työt vei suurimman osan ajastani mutta ehkä kesällä voisin kokeilla jotain kirjan ohjeista.7 kommenttia:

 1. Aikast hauskalta ja mielenkiintoiselta opuksen sisältö näyttää, pitäisiköhän... :D

  VastaaPoista
 2. No on kyllä mielenkiintoinen ja erikoinen kirja. Innolla jään odottelee sun tuotoksia :)

  VastaaPoista
 3. Ooh! Näyttää todella mielenkiintoiselle!

  VastaaPoista
 4. Oi, onpas kirja! Muakin kiehtoo muoto, mutta ihan tyhjästä en ole rohjennut lähteä kokeilemaan. Tässä vois olla avain, kun vaan olisi sitä kuuluisaa aikaa... :)

  VastaaPoista
 5. meillä koulussa sama kirja, ja on kyllä mielenkiintoinen! olinpa yhdellä kurssillakin muutama vuosi takaperin, jossa kyseistä kirjaa käytettiin pohjana ja opettaja saapui aina japanista asti :) mutta kun en kuollaksenikaan muista herran nimeä eikä tullut tuotoksiakaan kuvattua :/

  VastaaPoista
 6. Meilläkin kirja käytössä muotoilun tunneilla ja on mahtava. Nuitahan on monta kirjaa ja aina vain paranee :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails