13.5.2013

* Pehmeän arvonnan voittaja on..Olen pahoillani hyvät lukijat. Loppukevään kiire on päällä ja ei paljoa kerkee mitään työasiaa ja perhe-elämää kummempaa tekemään. Töissä lähti tänään viimeinen esitysviikko käyntiin. Häiriötekijän loppuunmyydyt viimeiset esitykset ovat keskiviikosta lauantaihin. Olen suunnitellut kuvaavani vielä Akun ja Roopen asut kokonaisuudessaan jotta jää joku dokumentti mullekii että sellasta on tullut tehtyä. Viikon päästä jo sitten puretaan kaikki pois. Hyvin on kuitenkin kaikki kestänyt. Verinen kikkeli kyllä vetelee viimeisiään ja uskon että muutamalla näyttelijällä ei tee mieli sitruunamuffinssia vähään aikaan ;)
Hämeenlinnan harjoitukset jatkuu kesäkuun alkuun asti ja sitten minäkin kirmaan kesälomalle. Mutta siihen on vielä aikaa..

Arvontaan osallistui 122 hyväksyttyä vastausta. Monilla tuli tuplia ja sellaisia ettei ollut vaadittuja tietoja kirjoitettu. Myös aika räikeä huijaus oli. Sen hylkäsin ihan kokonaan. 

Mutta siis voittaja. Hän on Random.orgin valinta nro 4.

Heluna27.4.2013 22.48.00 
Osallistun arvontaan :) Hahmona norsu olisi kiva, lelussa voisi olla vaikka vihreää ja käyttäjä on poika 5,5 v :)Onnea paljon voittajalle ja otathan yhteyttä niin sovitaan vielä muutamasta yksityiskohdasta.

Ps. Juurikin kuljetusliikkeen mies toi aika kivan ja värikkään paketin Englannista..


3 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails