7.6.2013

* KiukkupussiSiis tästähän piti ensin tulla laukku. Sitten tuli vaan kukkaro. Kiukkupussin kukkaro. Ensimmäinen versio on ihan ok. Ompelin tämän yläreunaltaan pussiin niin sain siistin kiinnityskohdan. Kiukkupyllyt on silitetty puuvillaiseen tukikankaaseen ja vuori on Marimekon Kioto puuvillaa. Mallia kukkaron kaavan piirtämiseen otin Singeri Soikoon -blogin Sinin ohjeesta. Kukkaron on noin 17,5cm korkea joten sinne mahtuu hyvin kaikenlaista..
Ihan paras piirtämäni kaava ei ollut, seuraava parempi. Seuraavaan kiinnitän joko narun siihen reunaan vielä tai kuumaliimanauhan.. Myöskään nahasta, maalarinteipistä ja pihdeistä koostamani puristimet eivät olleet ne parhaimmat.. Mutta kelpasi näin keskellä yötä.
Tilasin sitten itselleni saumurin sieltä Sewing Machines Direct - nettikaupasta.
Janome on jo matkalla uudelle omistajalle.
 Jännää.

9 kommenttia:

 1. Ihanainen pussukka. Mäkin tein näitä kukkaroita keväällä ja meinasi kyllä hermo mennä tuon kehyksen liimauksen ja puristuksen kanssa. Nauhan ompelu reunaan voisikin olla hyvä idea.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tää kukkaro. Ja tuo kangas. Aaa. Olisipa varaa ostaa sitä, edes pussukan verran. Koskakohan mä saisin tehtyä ekan kukkaron. Hyvä ohje pitäisi löytää jos sitten uskaltaisi. Mutta tää on kaunis!

  VastaaPoista
 3. IHANA PUSSUKKA!!
  mie niin tilasin tätä kangasta ja täältäpä hyvät ideat mihin sitä käyttäisin. sen verran kiukkupyllyä ja -pussia on miussakin, joten taidan käyttää ihan koko kankaan vain ja ainoastaan itseeni. ja tuo ohje on kyllä hyvä... pitää sitä lähtee soveltamaan heti kun ehtii..

  VastaaPoista
 4. Ihana! Sopii loistavasti kukkaroon tuo kangas. Minuu ainaki kiukuttaa, jos kukkaro on tyhjä ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana <3 Nyt rupes vasta tekeen mieli tota Kiukkupyllyä. Ihana idea käyttää sitä tälläiseen pussukkaan <3

  VastaaPoista
 6. Ompas tää kiva. Kerro sitten millanen saumuri on :)

  VastaaPoista
 7. En ymmärrä miksi nuo kehykset pitäisi rumasti puristaa kiinni. Omat reilunkokoiset pussukat olen liimannut pelkästään PVA-liimalla ja ovat pysyneet jo yli vuoden päivät täysin moitteettomasti kiinni. Ja kovassa käytössä olleet mm. meikkipussina ja kynäpenaalina. PVA-liimaa käyttämällä on aikaa laittaa se kangas kunnolla sinne kiskon sisään ja puhdistaa ylimääräiset sotkut. Ja kun antaa välillä toisen puolen kuivua kiinni ja liimaa sitten vasta toisen puolen, ne pysyy oikein hyvin paikallaan.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails