11.6.2013

* Punahilkkatakki


Koossa 110. Kaava Tinttiinan ja Teddy Bearin sekoitus. Takin kangas Kokkaa päältä ja vuorena kettuoranssia puuvillaa pakalta Eurokankaasta. Vetoketjun ja resoreiden alkuperää en muista ja oli vaikea löytää sopivaa sävyä. Eipä ne tieten oikein mätsää kankaan värin kanssa mutta kaikista monista ruskeista resoreista joita mulla on niin tuo tummin oli paras vaihtoehto. Tämä nyt jäi vähän haittaamaan.. Hmp. Toinen asia mikä nyt haittaa on tuo vetoketju, Kuosikangas oli hyvin ohutta ja vaikka silitin tukikankaan kankaan reunaan, niin silti sain vetoketjun kupruilemaan vähän.. Kangasta oli myös hyvin vaikea kohdistaa ja leikellä. Ensinnäkin sitä oli niukasti, vain 100X100 verran ja toisekseen kuviot oli painettu kahteen suuntaan.
Muutin mm. huppua ja jatkoin vetoketjun huppuun asti. Taakse tein kuminauharypytykseen kujan viemään turhaa leveyttä pois. Kavensin takkia helmaan päin ja lyhensin sekä lisäsin kukan muotoiset päällistaskut. Tälläkertaa tein kääntöaukon vuoren sivusaumaan ja pistin koko paketin pussiin. Helmaa jätin pidemmäksi takaa. Katsotaan millaiselta se näyttää Een päällä. Eli sovituskuvat myöhemmin luvassa.
PS. Mun uus saumuri on jo Suomen puolella, jännää..

15 kommenttia:

 1. Oijoijoi! Herkullinen kokonaisuus! Tuo takaosan kumppari(?)rypytys on tosi kiva lisä ja antaa varmasti muotoa takille päällä!

  VastaaPoista
 2. Tosi hienolta näyttää! Kivoja yksityiskohtia ja loistava taskuidea! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana takki. Tykkään paljon noista tulppaanitaskuista.

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä ärsyttävää, että vaikka kuinka paljon olis erivärisiä resoreja niin aina puuttuu se oikea sävy... Mutta toi takki on kyllä huisin upea, kateeksi käy :)

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit mikä hieno takki!

  VastaaPoista
 6. Oot onnistunut tässä tosi hienosti :) takaosan kumppari on varmasti hyvä lisä tuohon malliin ja ei tuo vetskari tai resori pistä silmään. Taskut on vallan mainiot kans!

  VastaaPoista
 7. Voi miten kaunis! Ihana kangas ja kauniin mallinen! Tuo olikin hyvä vinkki silittää tukikangas vetoketjun tueksi. Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Mielettömän upea takki! Huiput tulppaanitaskut!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails