6.7.2013

* Rakkaus on yksivärinen
Eilisillan pikaompeluhaasteena ompeluryhmässämme oli yksivärinen. Aikaa ommella on 2 tuntia. Kävin sitä varten ostamassa Eurokankaasta kivaa joustavaa puuvillaa jossa kaunis satiinimainen kiilto pinnassa. Mekon kaava on Ottobreen, 3/11, Lime Punch koossa 110. Jätin vuoren kokonaan pois ja kiireessä myöskin erikseen kaavaan piirretyt alavarat. Takana on piilovetoketju ja helmaan on ommeltu ohuen ohut, heleän vaaleanpunainen, satiininauha joka muodostaa sanan LOVE. Nauha kiertää koko helman ympäri.Mekko on helmasta aika leveä mutta muuten vastaa hyvin kokoaan. Seuraavalla kerralla teen mekon kokonaan ilman saumanvaroja. Nyt jätin vain sivusaumanvarat pois. En leikatessa ollut ihan varma miten toteutan kädenteiden ja kaula-aukon huolittelun joten jätin pelivaraa. Samoin helmaan lisäsin kaavaan vielä 3cm kääntövaraa.14 kommenttia:

 1. Hieno idea tuo teksti!

  VastaaPoista
 2. IhanaIhanaIhana, loisto idea!

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis, ja tuo teksti ihan huippu toteutus!

  VastaaPoista
 4. Vitsi miten ihana idea tuo nauha! Olisi niin paljon tylsempi ilman sitä :) Aivan ihana <3

  VastaaPoista
 5. Mistä te ihmiset suollatte näitä mahtavia ideoitanne? Aivan älyttömän hieno mekko ja tuo teksti... Siis VAU ja vielä kerran VAU! :-)

  VastaaPoista
 6. Ehkäpä juuri sinun blogistasi innostuneena päätin kokeilla aplikointia. Haparoivan alun jälkeen huomasin, että siihenhän jää pian koukkuun.. pää on täynnä ideoita :D Mistä saisi aikaa..

  Kiva tuo yksityiskohta!

  VastaaPoista
 7. Tää on ihan mahtava! Ihana tuo teksti-nauha-idea!

  VastaaPoista
 8. Tää on kyllä ihan mielettömän ihana. <3

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis mekko! Tuo nauha teksti on loistava idea, ja sopii tähän täydellisesti.

  VastaaPoista
 10. Minäkin tykkäsin kovasti, erittäin rakkaus!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails