4.8.2013

* Tuhotaan tilkkujaNämä sinisävyiset nuppupeitot on tehty disappearing nine patch tyylillä. Taustalla fleece. Kanttaukset on tehty ohuen ohuesta fleecestä joten pehmeät. koko n 40x 40.

Syksyn nuppupeittokeräys on käynnissä 1.9-31.10.2013. 
Lisää tietoa saa liittymällä syksyn hyväntekeväisyysryhmään Facebookissa.
17 kommenttia:

 1. On todella kauniita peittoja <3

  VastaaPoista
 2. Nää on ihan hurjan kauniita.

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihanat. Mun pitäis kans ommella. Syksyllä taisin ommella seitsemän peittoa. Jos nyt sais vaikka edes muutaman aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania peittoja!! <3

  VastaaPoista
 5. minä olen tehnyt jo 100 peittoa!

  VastaaPoista
 6. minä olen tehnyt jo 106 peittoa. mihin sairaalaan minä nämä voin viedä? oliko helsingissä sairaala johon voin viedä, menen lauantaina helsinkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei. tuossa ylläolevassa tekstissä jossa kerrotaan keräysaika on linkki keräyksen sivuille facebookissa. voit käydä sieltä kysymässä lähimmän keräykseen osallistuvan sairaalan :)

   Poista
 7. hei viemme yhdessä ystäväni kanssa hän on tehnyt noin 60 peittoa. olen niin vanha etten osaa käyttää facebookki ryhmää. haluaisimme vaan teitää mihin sairaalaan nämä viedään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta. Ikäväkyllä en itse ole järjestämässä tätä keräystä joten en tiedä tarkemmin mihin peittoja otetaan vastaan. Sen ymmärsin että keräysaika on 1.9-31.10.2013 joilloin peittoja otetaan vastaan. Sain kuitenkin kysyessä sähköpostiosoitteen josta voi tiedustella enemmän.

   anna(piste)katainen(ät)hotmail(piste)com

   Vaihdathan sulkujen välissä olevat merkit oikeiksi. Toivottavasti tästä oli apua.

   Poista
  2. mitkä merkit? tarvisin vain sairaalan nimen, vien huomenna ystäväni kanssa peitot. oliko joku helsinki sairaala. minulla ei ole sähköpostia. voisinko saada ohjeet jos teillä sellaiset että mihin vien nämä peitot. jollei helsinki sairaalaa ole niin onko joku lähistön sairaala?

   Poista
  3. Ikäväkyllä en tiedä mihin sairaalaan viedä koska täsää keräyksessä johon osallistun ei vielä vastaanoteta peittoja. Tällaiset ohjeet on tässä keräyksessä. ja yhteystiedot (sähköposti ja linkki) olen antanut jo. Enempää en voi ikävä kyllä tehdä. En ole itse tätä keräystä järjestämässä.Osallistumassa vain. Itse toimitan peitot sitten ohjeiden mukaan syyskuussa. En vielä tiedä mihin ne toimitetaan.

   Poista
 8. lapsen lapseni on osallístunut kevään keräykseen. hän katsoi minulle että jorvin sairaalaan voin viedä peitot. olen sinne soittanut ja vien ne sinne ensi viikolla. minä olen saanut ystäväni myöskin kiinnostumaan asiasta ja alamme tehdä sukkiakin sinne. viemme ne sinne ennen joulua kun on tarpeeksi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että löysit paikan minne viedä peitot.

   Poista
 9. minulle kerottiin että jorvin sairaala ei ole keräyksessä. olen saanut käsityöpiirin innostumaan.tavoite on 1000 peittoa ja 500 paria sukkia. toimitamme ne helsingin kätilöopistoon kun keräys loppuu. meitä on kymmenen tekijää, peittoja on tehty 204 ja sukkia on 78 paria valmiina.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails