30.10.2013

* Meoow ja Ottobre 6/13


Eilen tipahti luukusta tämän vuoden viimeinen Ottbre kaavalehti. Ensimmäinen mikä piti tehdä oli Meoow kissataskuhame. Ihan en ohjeiden mukaan tehnyt koska kangas ensinnäkin hamekangas loppui kesken, helmaan halusin keskisuuren ricracin ja kissan silmiä sekä nenää oli pakko muokkaa. Koko 116. Kankaiden alkuperää en muista. Ricrac tilattu Englannista.


Ottobreessä oli muutama muukin kiva.


Villasekoiteneuloksesta tehty hupullinen takki (19. Huntsman vetoketjuvillatakki 92-128) vinon vetoketjun kanssa näyttää hauskalle. Olen nähnyt tästä collegeversioita kaupan tuotteissa.Voisi olla hauska keväällä trikootikkivuorella. Harmi ettei ole isompaa kokoa. Ja minäkin voisin tällaisen haluta.


Kaulusfrillaisen ( 14. Pretty Basic trikoopusero 92-128) trikoopuseron kaavan pohjalta voisin tehdä Eelle paidan, ilman frillaa. Sekä tyllihameen (25. Odette Tutu tyllihame 92-140) myös.


Vauvalahjoja ajatelleen täällä oli myös leuan alta solmittava (2. Giant Triangle myssy py 36-46) hattu. Itse laskisin hiukan otsalta ehkä tuota.


Myös unipussin (5. Sweet Dreams unikpuku 50-86) kaava löytyy tästä lehdestä. Hyvä lahjaidea myöskin. Lisäksi löytyi lehdestä pikkareita, pitkiä kalsareita ja aluspaitoja. Isommalle pojalle en nyt oikein tästä mitään kivaa keksinyt.

8 kommenttia:

 1. Ihan kiva lehti pienille lapsille mutta valitettavasti, ehkä tähän mennessä huonoin Ottobre vähän isomman tytön kannalta. =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo,pienille oli kyllä. isommat pojatkin jäi varjoon samantien. Mutta mä jäin miettii että niihin naistennumeroihin voisi miltei suoraan kopsia aikuisten koossa monia lastenvaatteita. mä haluaisin tuollaisen villakangastakin vinovetoketjulla ja kaikenlaisia muita nuttuja mitä nuissa lehdissä on lapsille. pusittavilla olkäpäivällä trikoopaitoja jne.. ja sellaiselle jolla on notkoselkä eli olisi yksi paita jo valmiiksi tiiviillä vyötäröllä ja tarpeeksi pitkänä..

   Poista
 2. Ihana hamonen! <3 mun mielestä vois myös kopsia lastenvaatteita aikuisten kokoihin! Paljon ois sellasta, kun ois kiva tehdä itselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta. eikä ne ideat edes ole mitenkään lapsellisia.

   Poista
 3. Kiva helma tossa hameessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on. minusta nuo jättikoon ricracit sopii hyvin hameen helmoihin.

   Poista
 4. Voi miten ihana hame <3 ihanat värit olet osannut yhdistää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. nämä oikein huutelivat toisiaan pariksi.

   Poista

Related Posts with Thumbnails