28.10.2013

* Reipas 4-vuotias!Unikuun terapiahuone on jo 4 vuotias. Maalasin teille viime yönä tällaisen peuran jonka ompelin kangaskassiksi. Kassi arvotaan tähän postaukseen kysymykseen vastanneiden kesken.
Arvontaan voi osallistua vastaamalla kysymykseen: 
Mistä Unikuun terapiahuoneen jutusta olet erityisesti tykännyt näiden vuosien aikana?
 Ilman vastausta olevat kommentoinnit jää ilman arpaa. 
Anonyymeiltä tarviin selkeästi muista erottuvan nimimerkin.

Aronta suoritetaan 4.11 ja voittajan yhteydenottoa odottelen viikon. Sitten arvotaan uudelleen.

Arvonta on voimassa 28-3.11.2013.Kangas esipestyä puuvillaa. Kassin koko noin 35 x 40 cm. Sisällä pieni lenkki kierrätystyyliin avaimia varten. Kassissa käsinpiirretty ja -maalattu kuvio ja kassin sisäsaumat on huoliteltu ohuella wanhalla vinonauhalla joka löytyi mummini ompelutavaroista. Kassin voi pestä nurinpäin 40 asteessa samanväristen kanssa.


48 kommenttia:

 1. Erityisesti on jäänyt mieleen viime vuoden viimeinen postaus eli kavalkadi vuoden aikana tehdyistä. Sellaista monipuolista osaamista ei viitsi edes kadehtia, vain ihailla. Ja jos toisen saa laittaa, niin applikoinnista olen ottanu toppia sinulta.
  Onnea nelivuotiaalle!

  VastaaPoista
 2. Tussihai on jäänyt erityisesti mieleeni ja se inspiroi minua tekemään oman haipenaalin pojalleni.

  VastaaPoista
 3. Ensimmäisenä mieleeni tuli käännettävän trikoolippiksen ohje :) Se oli ihan huippu ja sillä ohjeella uskaltauduin silloin aloittelijana tekemään poitsulle ekan kesälätsän.

  VastaaPoista
 4. Vastaan sen, mikä tuli ekana mieleen: applikaatiot. Ei varmaan yllätä :) Taidokkaasti tehdyt ja pieniä yksityiskohtia täynnä.

  VastaaPoista
 5. No vastausta ei tarvitse kauaa miettiä. Kaikista eniten oon tykännyt ehottomasti niistä suloisista maalatuista pehmoleluista! Ihan parhaita, vaikka muutkin jutut kovin mukavia ja inspiroivia :)

  VastaaPoista
 6. Onnea nelivuotiaalle!

  Tyyli ja sun applikaatiot tulee ekana mieleen, mistä olen tykännyt. Viimeisimpinä juttuina olen ihaillut näitä sun maalattuja pehmoleluja, joten jos vaan yhden saa sanoa, niin sanotaan vaikka se sirkusnorsu sitten.

  VastaaPoista
 7. Minä olen vasta tänä kesänä alkanut seuraamaan blogiasi ja lueskellut vanhojakin päivityksiä omaksi ilokseni. Arvontaan osallistun vastaamalla, että: Tämän vuoden viimeinen päivä 31.12.2010- Ensimmäinen jonka luin elokuussa ja niin jäin koukkuun - täällä ollaan taas :)

  VastaaPoista
 8. Litsläts oli aika hauska, niin suloinen :)

  VastaaPoista
 9. Ennen olisin sanonut aplikaatiot yleensä ts. ne ovat olleet varmaan se, minkä takia olen alunperin jäänyt seuraamaan, mutta nyt kyllä tuli ekana mieleen se sirkusnorsu :)

  VastaaPoista
 10. Hmm, en osaa valita. Joko tuo tosi selkeä applikointi-ohjeistus tai sitten ne ihastuttavat maalatut pehmolelut :) Vielä en ole kyllä applikointia ehtinyt kokeilla, mutta tuon jälkeen se ei vaikuttanutkaan enää niin vaikealta :D Tosi kaunis tämä kassi, ja vielä just oikean värinenkin!

  Onnea neljäveelle!

  VastaaPoista
 11. No niin, nyt sitten ensinnäkin toi kassi on mun. PISTE.

  Mikä olisi paras juttu, siinäpä vaikea kysymys. Postaustahtisi ollut niin huikea. Sanonko vain ne mitkä on ehdottomina lemppareina jäänyt mieleen, eli vihreiden tossujen (oisko v 2009 tai 2010) ja sellaisen vihreän muraveinik hatun välillä, siinä oli perhosheijastin..

  VastaaPoista
 12. Upeat applikaatiot ja maalaukset jaksavat joka kerta hämmästyttää. Viiseisimpänä jäi mieleen se musta huppari sokerikalloapplikaatiolla ja hienoilla yksityiskohdilla :)

  VastaaPoista
 13. Apua mikä kysymys :D Sulla on täällä niin paljon vaikka mitä mahtavaa, että on vaikea valita yhtä. Applikaatiot tietty, mutta jos vain yksi, niin mieleen tuli ihana lutunen jellona pehmo :)

  VastaaPoista
 14. Minun mieleeni on jäänyt se tyttökettumaalaus ja ihanat ja yksityiskohtaiset aplikoinnit! Onnea nelivuotiaalle :)

  VastaaPoista
 15. En mä osaa eritellä mitään yhtä juttua! Eniten tykkään sun ainutlaatuisesta tyylistä. Yksi harvoista blogeista, jotka käyn AINA lukemassa:)

  VastaaPoista
 16. Taidokkaat applikoinnit. Ja kääntölippiksiä on ohjeellasi tullut tehtyä useita!

  VastaaPoista
 17. Onnea nelivuotiaalle! Miun mielestä siulla nuo maalausjutut varsinkin on sykähdyttäviä, osaispa vaan itekin maalata edes murto-osalla tuosta taidosta ;)

  VastaaPoista
 18. Onneksi olkoon :) Ompelemasi vaatteet ovat kovinkin inspiroivia, mutta mieleenpainuvinta lienee kangastusseilla piirtämäsi kuvat, sellaisiin en ole muualla törmännyt. Kauniita kaikki :)

  VastaaPoista
 19. Onnea nelivuotiaalle. Olen seurannut blogiasi alusta asti ja itseasiassa ompeluksiasi jo ennen sitä toisaalla ;) Meidän kuopukset on samanikäiset (oltiin samassa odotustyhmässä aikoinaan) ja siksi ehkä alunperin aloin blogiasi seuraamaan kun olit tavallaan "tuttu" muualta. Eniten mieleen on jäänyt upeat aplikaatiosi, ihanan herkät nuppupeittosi <3 ja kaikki mahtavat ideat ja inspiraation lähteet. Ohjeita unohtamatta. Kiitos.

  VastaaPoista
 20. Onnewa!! Kysymys oli kyllä TODELLA haasteellinen, sulla on niin monia mahtavia juttuja blogissa, että niiden paremmuuteen tms. laittaminen tuntuu silkalta mahdottomuudelta. Päässä pyörii ne kaikki upeet applikoinnit, käsittämättömät kankaan maalaamiset ja monet muut sykähdyttäneet ompelut...hmmm... valitsen kuitenkin tällä erää lempparikseni sokerikallot-hupparin, siinä oli niin viimeisteltyjä yksityiskohtia ja kokonaisuus oli ihan täydellinen :)

  VastaaPoista
 21. Applikaatioden perässä löysin blogiisi, ja niistä olen pitänyt valtavasti. Onnea nelivuotiaalle blogille!

  VastaaPoista
 22. Sirkushevonen jäi mieleeni erityisesti, koska tyttäreni on heppafani ja hänkin ihasteli postausta :)

  VastaaPoista
 23. Oon ruvennu lukemaan blogia kun etsin aplikointiohjetta ja törmäsin tähän sivuun. Mut aika huippu on myös naamiasasuista kertova juttu. Tai ne asut ovat huippuja!

  VastaaPoista
 24. Onnea 4 vuotiaalle :). On vaikea valita yhtä asiaa, mutta löysin blogisi aikanaan applikointiohjeiden kautta, joten valitsen sen. Ps. aivan upea maalaus!

  VastaaPoista
 25. En ole vielä ollut vuosia lukijasi, mutta minä pidän raikkaista uudenlaisista ideoistasi ja tietynlaisesta ennakkoluulottomuudesta.blogisi erottuu selvästi muiden joukosta juuri näiden ominaisuuksien vuoksi.

  VastaaPoista
 26. Tykkään kaikista hienoista aplikaatioistasi ja uuusista ideoista. Mahtava blogi ja kadehdin hiukan taitojasi.

  Onnea 4-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 27. Erityisesti mulle on jäänyt mieleen se postaus, jonka luin joskus alkuaikoina kun blogiisi eksyin. Siinä esittelit hupullista, napillista liiviä, joka oli tehty keltaisista ja kuviollisista joustofrotee paloista. Mukaan arvontaan! :)

  VastaaPoista
 28. Applikaatiot! Ne ovat upeita, uskomattomia ja taidokkaita - beyond belief! Sinulla on upeita oivalluksia ja loistavasti toteutettuja ideoita. Ei voi kuin ihailla. Eli mukana.

  VastaaPoista
 29. Minä olen alusta saakka tykännyt aplikoinneista ja tietenkin ihanista vaatteista ja pehmoeläimistä. Ne ovat niin upeita. Myös kirppislöytöjä olen kuolaillut (ja mennyt perässä kierrätyskeskukseenkin...)

  VastaaPoista
 30. Mä ihastuin ekana sellaiseen pingun kuvalla varustettuun t-paitaan. Sen jälkeen olen huomannut, että ihailuni ei ollut sattumaa vaan olen nähnyt toinen toistaan hienompia töitä.

  VastaaPoista
 31. Blogiisi tulon varmasti applikointien perässä, mutta entistä enemmän täältä löytyy kaikkea muutakin kivaa. Oma lehmä ojassa voisin sanoa, että mieleenpainuvin ompelus lähiaikoina on ollut salaiseen vaateystävään tehty tähtipaita, joka matkasi meijän Jässikälle. Kiitos vielä siitä. :)
  Toivottavasti onni suosii ja tämä ihana kassi pääsisi meille kirjastokassiksi.

  VastaaPoista
 32. Liekkilaukku! Se sivu on nytkin auki välilehdessä, josko jossain vaiheessa yrittäisin tehdä meillekin samantyylistä... :)
  Ja myönnettäköön nyt että kirjaimerkeistä löytyy useampikin sinun postaus.

  VastaaPoista
 33. Onnea leikki-ikäiselle! Kyllähän ne nuo kestovaipat ovat ne, jotka ovat blogiisi eniten tuoneet. Nyt kun ompeluni on siirtynyt uusille urille, huomaan, että Sinulla on kaikkea muutakin ihanaa!

  VastaaPoista
 34. Ei taida olla mitään yhtä tiettyä, applikoinnit nyt ainakin on nostettava jalustalle :)

  VastaaPoista
 35. Onnea 4 vuotiaalle! :)
  Kanteleen kutsu. Tykkään tosi paljon, mustavalkoinen on mun juttu.

  VastaaPoista
 36. Applikoinnit on ne mitkä mut on aikoinaan tänne tuoneet. Nämä sun uudet tuuletkin on upeita. Tykkään kovasti meille muuttaneesta kettutytöstä :)

  VastaaPoista
 37. Neulepaidat <3
  Ehdottomasti,sillä ne olen halunnut siitä lähtien tehdä ^_^

  VastaaPoista
 38. Onnea!
  Applikoinnit toi mut sun sivuille joskus kauan sitten ja täällä sitä roikutaan joka postausta lukemassa :)
  Sitten myöskin ne maalatut ketut oli niin ihania että olisin heti ottanut meillekkin :)

  VastaaPoista
 39. Onnea nelivuotiaalle! Alunperin löysin sivuillesi tekemiesi applikaatioiden myötä ja siitä sitten jäin seurailemaan. Mitään erityistä juttua en osaa nostaa esiin, nää on kaikki niin ihania!

  VastaaPoista
 40. Onnea pitkästä blogiurasta! Tyllihameen ohjetta olen lähiaikoina käynyt uutteraan vakoilemassa. Kun tuosta omasta en millään meinaa saada yhtä hienoa! Dam! :)

  VastaaPoista
 41. Löysin blogisi vuosi sitten etsiessäni kivoja tilkkupeittoja -sinulta löytyi paras, Iso tilkkupeitto 6/12. Niin kaunis, yksinkertainen, mutta jujua löytyy! Lukija siitä lähtien, sinulla on kivoja ideoita.

  VastaaPoista
 42. Onnea ja pitkää tulevaa ikää toivotellen osallistun arvontaan. Tykkään siitä, että täällä näkyy mukavasti kuvioina ja kuoseina metsän eläimet. Ovat ihania.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 43. Onnea! Minulla on mieleen jäänyt useampikin tilkkutyö mutta yleisemmällä tasolla pidän blogisi monipuolisuudesta ja vaihtelevuudesta.
  Arvonnassa mielelläni mukana..

  VastaaPoista
 44. Mieleen on jäänyt kaikenlaiset eläinkuviot. Kivoja.
  Laitatko minullekin arvontakulhoon vielä lipukkeen, kiitos.

  VastaaPoista
 45. Nää uudet käsin maalatut jutut on ihan huippuja mutta kyllä sun applikaatioitakin kadehdin. Kaikenkaikkiaan sun piirustustaitoa. <3

  VastaaPoista
 46. Minä tykkään sinusta Jenni. :) Oot huippu ja blogissa käydessä tulee sellainen fiilis kuin olisi halin saanut. :) Pidän siitä että se on aidosti sinun näköinen.

  VastaaPoista
 47. Pirun vaikee kysymys. Ennen pidin äärimmäisen paljon siun aplikoinneista ja nyt ehkäpä pinnalle nousee maalatut pehmot. Samoin miusta on mukava lukea siun mietteitä kirjoista ja lehdistä. Eli vastasinko kysymykseesi, en. :D

  Mukaan arvontaan tällä vastauksella. <3

  VastaaPoista
 48. Maalatut pehmot ovat minunkin suosikkini!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails