1.10.2013

* Violetti puudeli ja puutelistalla ollut työkalu

Muistatteko kun harmittelin pari postausta taaksepäin huonoa pihtiostosta. Kun menin palauttamaan pihtejä Sinelliin niin sain mitä ystävällisintä palvelua. Kassalla työskennellyt kertoi ihmetelleensä jo silloin leikkureita kun ne tulivat valikoimiin ja palautti mukisematta rahat.
Sitten Googlen kanssa tein yhteistyötä ja löysin aika sopivan näköiset pihdit. Ihan täältä kotosuomesta, Biltemasta.

Mut sitten tuli kaikenlaista hommaa ja ajauduin vaihtamaan työhuonetta. Sitä tyhjätessä kurkkasin työkalupakkiin ja mitkäs sieltä kurkisi? No aika hyvännäköiset pihdit. Niissä oli mun nimikin joten ovat kouluajalta jolloin oli pakko nimikoida omat työkalut.


Viljamin Puodille oli tullut violettia puudelipuuvillaa. Tein kukkaron siitä. Sisuksiin tuli vaaleanpunaista pallopuuvillaa. Tälläkertaa ompelin reunaan myös puuvillanarua jotta reuna pysyy paremmin kehyksissä. Ja liimasin kontaktiliimalla. Puristin pihdeillä pienen nahkapalan kanssa ja voi että toimi paremmin kuin hyvin. Kehyksen ulkoreuna ei yhtään klommoontunut ja koska pihtien puristusväli oli säädettävissä ja sille jää pihdeissä tilaa niin kaikki sujui kuin unelma.5 kommenttia:

 1. No hyvä, että löytyi työkalu. Samanlaisilla pihdeillä olen minäkin noita kukkaroita väsäillyt, nahkapala pehmikkeenä ja hyvin on toiminut. Onko noissa Bilteman pihdeissä joku "pehmike", vai vaativatko nekin nahanpalan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,nuissa Bilteman pihdeissä on joku muovisuoja valmiina siinä kohti mihin kehyksen ulkoreuna jää mutta se puristuskohta kyllä taitaa kaivata jonkun suojan. Mutta oli nuila kyllä puristaa,nuilla mun pihdeillä, kun eivät lipsuneet yhtään.

   Poista
 2. Kiitoksia vinkistä, täytyy pistää ostoslistalle! :) Pitäisikin käydä Biltemassa jo muutenkin, ostamassa niitä kangastusseja..

  VastaaPoista
 3. Kuinka kauan tollasta kukkaroa väsää? Ajattelin tuommosia jouluksi lapsen terapeuteille ja koulun aikuisille, kun minusta noi pussukat on niin ihania....niitä pitäisi tehdä 13...ja vissiin harjoitella pari ensin...Ja mistä saa parhaimmat kehykset, vai onko niissä mitään eroja?

  VastaaPoista
 4. herttainen pussukka ja hienot pihdit!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails