22.11.2013

* Uhkapelurit

Tällaisen jänisluonnoksen näpersin kasaan. Olisin keksinyt näille sata eri variaatiota..

Hirveen mielellään kuulisin kehitysehdotuksia piirroksille. Ilman kritiikkiä on hankala parannella kuvia. Mullahan ei ole mitään haisua miten näitä oikeesti pitäisi tehdä. Olisin kiitollinen kaikista kommenteista.


Lisäsin vielä pelikorttiversion.

13 kommenttia:

 1. Tykkään tästä tyylistä. Olisi toivottua vaihtelua kangasvalikoimiin! Eka kuva paras mutta ehkä kaipaa jotain selkeämpää kontrastia, tummia ääriviivoja, väriä tjtn? Hienoa että laitat näitä esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Kiitos kommentista. Mä kokeilen vielä paria lisäelementtiä ja voisin sitten sovitella niitä ekaan kuvaan.

   Poista
 2. tykkään kyl näistä ekoista versioista, en niinkään tosta pelikorttikuvasta.Ne muistuttaa jotenki seteleitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei.kiitos kommentista. :) Mitenkähän niitä voisi muuttaa etteivät olisi setelimäisiä?

   Poista
 3. uhkapelurit kuosinnimenä parhautta ja loistavuutta. Jänikset pois ja pelkkiä pelikorttimaita ja mä ompelen siitä mekon mun siskolle. Aikuisten kuosia simppelinä ja jollain jujulla kiitos =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Olisiko pelikorttimaat mitä kokoa? Pitäisikö hertan ja ruudun olla sitten punaisia?

   Poista
 4. Mä tykkään tuosta missä pelikortit, mutta jotain se kaipaa, en osaa sanoa mitä. Ei lisää kuvia tms. mutta joku siitä tekee pliisun jotenkin. Helpotti ja auttoi varmaan paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D niin.mä ajattelin kokeilla vielä lisätä sinne esim pelimerkkejä tai sormuksia tai timantteja tms mitä joskus on käytetty uhkapeleissä panoksina. tiijätkö niinku kaikkee missä on joku arvo..

   Poista
 5. Minustakin tämmöiset ovat tervetulleita vaihtelun vuoksi kuosien rivistöön. Minä saattaisin kokeilla semmoista, että jäniksen pää olisi sijoitettu aina yhden ison maa-tunnuksen päälle. Se olisi niinku selkeesti sen maan kunkku-jänis Mr Ruutu tai Mr Pata vaikka ei välttämättä kuninkaallisten kortti-kirjain-tunnuksia enää laittaisikaan. Saisihan sitä pataa tai ruutua häivyttää reunoista jos tarve vaatii, ja jäniksen pää olisi kuitenkin selvästi keskellä. Sitten jos kaivataan, pikkupelikortteja vaikka kolmen vinorivissä väleihin. Ideaa pukkasi Papu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Papu. Eli siis maatunnus olisi isompi kuin jänis ja jäniksen pää olisi siellä sisällä? Vai että kuvat olisi tehty kuin jänisaiheisista pelikorteista?
   Ja ne kortirivit kuin kolme korttia olisi kädessä, silleen limittäin .niinkö?

   Poista
  2. Joo, tarkoitin niin että maatunnus olisi isona taustalla ja siihen keskelle olis lätkäisty aina jäniksen pää. Pää siis pienempi kuin se tunnus. Korttisarjat voisivat olla viuhkana tai sitten kolmen sarjana niin että toisen aina aina näkyy edellinen ja nousisivat vinoon tuommoisena jonona. Tämä aihe on kiva ja näyttää synnyttävän jatko-ideoita monen mielessä. Kyllä siitä hyvä tulee! Papu

   Poista
 6. Todella hieno printti. Minusta ei välttämättä kaipaa voimakkaampia ääriviivoja vaan toimii tälläisenaan melko hyvin. Varsinkin suoraan kohti tuijottavat silmät ovat mahtavat! Kiitos mukavasta blogista, olet todella taitava:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Itse pidän tästä herkästä otteesta ja kontrastia voisi säätää vahvistamalla mustaa. Itse myös pidän väreistä paljon. Savuisen sävyisiä murrettuja värejä vastapainoksi värikylläisten kirjavien kuosien vierelle :)

   Poista

Related Posts with Thumbnails