24.1.2014

* Metsänhenkiä
Viime marraskuussa Selialle myyntiin tullut digiprinttitrikoo odotteli valmistumistaan kaapissa. Hankalasti asetellut eläimet saivat minut taas miettimään kaavojen kanssa pitkän tovin ennen leikkausta. Leikkasin ronskisti ensin keskeltä etukappaleen johon halusin selkeimmän kohdan kankaasta. Pupu oli aseteltu ihan raportin alareunaan joten se sääteli että pitsi oli laitettava reunaan. Käänteen kanssa olisi näkynyt vain pää.

Takakappaleelle joutui sitten loput eläimet koska minua vähän häiritse että ne olivat siinä kaikki päällekäin samassa reunassa mutta leikattuina näyttivätkin ihan kivalle. Hihoihin kohdistin sienet kumpaankin.

Kaava oma. Jätin tälläkertaa helman levennyksen pois. Koko 110/116. Taskuissa ja pääntiellä sekä hihansuissa violettia trikoota. Helmassa samanväristä puuvillapitsiä. Venytin hiukan pitsiä ommellessa helmaa jotta sain sen aaltoilemaan. 
15 kommenttia:

 1. Ihana! Kivasti sopii tuo violettikin tähän. Tosi nätti :)

  VastaaPoista
 2. kaunis! etenkin tuo takakpl on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti. niin tuli. nyt on eestä ja takaa kivat.

   Poista
 3. Hieno, hyvin aseteltu kuvio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti. kyllä hetken piti miettiä kun asetteli kaavoja tälle kankaalle.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. niin on. ja vähän erilainen kangas markkinoilla.

   Poista
 5. OI kun nämä metsänhenget on hienoja! En itse aluksi lämmennyt näille ollenkaan, mutta nyt kun näkee vaatteena, niin tosi kivoja ihmiset on saaneet aikaan :)

  VastaaPoista
 6. Ihana!!! Kyllä nyt viimeistään täytyy kaivaa tuo kangas kaapistani!

  VastaaPoista
 7. On hieno! Tykkääkö E?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti. kyllä se sitten lämpeni aamulla kun lahjoin kuviin popcorneilla. ja humputti menemään koko päivän mekossa. Näitä kaikenlaisia vaatteita tulee niin tiiviiseen tahtiin että kärsiin meillä vähän inflaatiota..

   Poista
 8. Hieno toteutus! Tykkään erityisesti noista taskuista ja pitsistä, sopii tähän tosi hyvin. Minullakin tämä odottelee, että saisin sen leikattua fiksusti :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails