19.2.2014

* Keltainen sulkapaitaSeuraava sulkakankaanpalanen muodostui hiukan tunikatyyppiseksi pitkähihaiseksi paidaksi. Tähän oli tosi vaikea löytää sopivaa väriä huolittelua varten. Pitkän mietinnän jälkeen päädyin yhdistelmään joka on ensi syksynä muoti-ihmisten väreissä. Eli vaaleahko okran sävy ja murrettu haaleahko konjakinruskea. On hauska yhdistelmä, koska yleensä keltainen ja ruskea on kovin retro normaalisti. Mut ei ole näillä sävyillä. Koko noin 110/116. Kaava oma.

Ja koska neiti ei pysynyt paikoillaan kuin jäätelön avulla niin siltikään sovituskuvia on yksi onnistunut. Myöskin tajusin sovituksen jälkeen että en tykkää siitä miten paita menee ja viritin sellaiset kuminauhajutut vielä tuonne vyötärön yläpuolella. Yritin ottaa paidasta kuvaa mutta ei onnistunut. Houkuttelen Een laittamaan paidan päälleen aamulla.

Muokkaus:
Lisäsin uudet kuvat. Olin oikeassa. Kuminauharypytykset tuo ryhtiä tunikaan ja jäsentää sitä Een vartalon suhteisiin kivasti. Pieni mutta kiva lisä. Tyytökin tykkäsi.

Tästä suorasta mallista siis muokkasin vielä ne kuminauhat sivuihin.10 kommenttia:

 1. Nämä sun sulat on vaan niin hienoja! Odotan vain päivää jolloin näitä saa muutkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itsellekin oli yllätys miten kivoja niistä tuli.

   Poista
 2. Kivan kankaan olet suunnitellut. Hyvin passaavat yhteen kyllä kankaan keltainen ja kanttien ruskea. Ihana yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kokeilin harmaata ja korallia ja pinkkiä ja valkoista ja ja.. mutta tässä oli jotenkin eniten tasapainoinen tunnelma. Ei ihan se lempparein yhdistelmä sen retro-mielikuvan takia mutta kiva tuli.

   Poista
 3. Ihana, tää keltainen oli mun suosikki noista väreistä ❤ onko tätä tulossa johonkin myyntiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mun lemppari on tää kanssa. Livenä varsnkin hirmu kaunis ja herkkä väri. Ei välity yhtään kuvista. En usko että tätä tulee minnekään myyntiin. :)

   Poista
 4. Kaunis tunika ja käyttäjä :)
  Voi kun tollasta kangasta sais jostain, eritoten pelkillä sulilla, vink, vink kauppiaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oli selkeästi onnistunut myös käyttäjän mielestä ko olisi halunnut päälleen jo laittaa. En vitsinyt kuitenkaan turhia pestä etsauksen jälkeen näitä joten vasta valmiina vaatteena meni pyykkiin. Haju lähti ainakin pinkistä sulkamekosta hyvin.

   Poista
 5. Ostin tuolta maailmalta yhtä sulkakangasta, mutta ei se ole näin ihananaaaa.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails