22.2.2014

* Neiti Een tekokarvaliivi

Valmistui tekokarvaliivi.
Thyi, Puh ja Plääh.


Sitä karvaa oli ihan kuin meillä olisi kymmenen pitkäkarvaista kissaa eikä imuria. Tekokarva on joskus aikoinaan ostettu Facebookin kangaskirpulta yksityiseltä ja en pessyt sitä etukäteen. En raskinut. Se oli niin sileää ja pehmeää. Liivi on kokovuoritettu. ja vuorena on violettia trikoota, jossa etsillä poistettuja sulkia ja muita kuvioita. Valitsin tähän violettia vuorisatiinia josta tein nauhat kiinnitykseksi. Se on hiukan tummempaa kuin sulkatrikoo joten jäi vähän vaivaamaan. Valkoinenkin olisi sopinut. Kaava oma ja koko noin 104. Eli siitä tuli himpun verran liian pieni. Minut yllätti karvakankaan paksuus. En yhtään osannut ennakoida. Ei mahdu villapaidan tai mekkohupparin päälle.. Harmittaa vähän.


Mut aika inkkaripinkkarimeininki silti.10 kommenttia:

 1. No vau, tosi hieno! Ja toi pitää paikkansa, leikkele ihan hitunen tollasta pitkää tekoturkista ja koko kämppä täynnä sitä :D

  VastaaPoista
 2. Tää on tosi hieno! Ja tuo sulkakangas on magee! Mä en olekaan tuota etsausta kokeillut, täytyykin heti hankkia aineet.

  VastaaPoista
 3. kaunis liivi ja niin muodikas väri :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis liivi - kummaltakin puolelta :)

  VastaaPoista
 5. Tuo violetti on sitten kaunis väri! Ja jotenkin sellainen alkukantainen leirifiilis tästä tulee. E lämmittelee tiipiin edustalla ja nuotiossa tuli räiskyy :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja mukavan näköinen liivi. Sulkakangas on ihana! Meillä riittää kun ottaa kissan syliin ja avot! -luomulaatuinen karvavaate!

  VastaaPoista
 7. Tää on pitkästä aikaa kivoimpia ompeluksia ja yhdistelmiä (toi edellisen postauksen mekko) mitä oon nähnyt. Värit, ja kaikki!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails