20.2.2014

* Violetteja höyheniä
Inspiraation vallassa silppusin violetin sulkakankaan reunaa materiaaliksi seuraavaan sulkatunikamekkoon. Paidan kangas helmenharmaata trikoota ja huolittelut samoin. Leikkasin violetistä sulkakankaasta sulat pois pienillä varoilla. Silitin kaksipuoleisen liimaharson toiselle puolen, leikkasin siistiksi ja sommittelin paidan etukappaleelle ja osittain hihoihin. Silitin kiinni ja tikkasin suoralla tikillä pari kertaa kunkin höyhenen ympäri. Tämän jälkeen kokosin paidan, huolittelin ja viimeistelin.


Mekon kaava oma. Voisin vähän kaventaa hihaa ko jää tolleen hassusti pussittaen rypyllen käsivarren kohdalta. Koko tässä on 110/116. Himpusti on höyhenet vielä tässä koossa tolleen sommiteltuna isoja, mutta tästä tuli mielestäni ihan kiva. Kiva oli myös ommalla inspiraation vallassa, pitkästä aikaa. Mietin tekeväni myös sellaisen kuosiluonnoksen jossa olisi pelkkiä höyheniä, pieniä ja isoja.. Voikun olisi rajattomasti kankaanpainokurssiaikaa... Kun etsi poisti violetista väriä niin jäljelle jääneet värit ovat liki juuri tuon helmenharmaan värisiä. En osannut tähän lähteä yhdistämään mitään muita värejä. Vähemmän on joskus enemmän vai mitä? En myöskään osaa oikein tehdä settejä. Tähän tieten sopisi violetit leggarit. Mut ne onkin sitten ihan tylsää tehtävää..


14 kommenttia:

 1. Aivan kertakaikkisen huikean ihana! VAU!

  VastaaPoista
 2. Voih ! Tää on tosi kiva! Ja noi eriparilahje leggarit sopii hyvin tän kanssa!

  Kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan.
  Less is more ! :)

  VastaaPoista
 3. Tää on tosi hieno! Eikä missään n imessä kaipaa mitään lisää,eieiei! Noi leggarit on tosi hauskat, sopii mukaan kun nenä päähän! :)

  VastaaPoista
 4. *mollottaa monttu seljällää* :) Siis toinen toistaan upeempia luomuksia omasta uniikista sulka-kankaastasi. Vauuuuuu!!! :D

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän hienoja nuo höyhenet ja ihana asettele. Ihania kuvia myös pikku Eestä <3

  VastaaPoista
 6. Vautsi, tää on ihan älyttömän ihana! Kivasti sopii noi höyhenet tohon eikä musta oo ollenkaan liian isoja.

  VastaaPoista
 7. Vautsi! Niin mieletön tuo sulkakuvio!

  VastaaPoista
 8. Tää on niin hieno! Sulkakangas sujahtaisi ostoskoriin samointein jos olisi myynnissä!

  VastaaPoista
 9. Oi että! Nää kaikki sulkavaatteet on niin huikeita! Tahtoisin sulkakangasta joka väris.

  VastaaPoista
 10. Hieno ja minusta nuo eriparilegginssitkin passaa tän kanssa aivan nappiin :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails