6.3.2014

* Kankaanpainokurssilta morjens!
Sain eilen painettua neljä eri kangasta. Etsillä painoin kahteen erisävyiseen vaaleanpunaiseen trikoopalaseen pelkkiä sulkia. Tuli tosi hempeitä ja nättejä kankaita. Oli vaan tosi vaikea painaa kun etsi ei näkynyt lähes ollenkaan kankaalla ja kohdistaminen siksi tosi hankalaa.


Mustalla värillä sitten painoin koko sulka-nuoli-kolmiosetin meleeratulle vaaleanharmaalle trikoolle. Lisäksi painoin suurehkoja mustia ympyröitä samalle kankaalle. Täytyy korjailla noita etsattuja vielä ensi viikolla kun ne näin silityksen jälkeen näkyvät. Eli taidanpas surruutella harmaasta jotakin.
8 kommenttia:

 1. Hienoja kankaita jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 2. oi että mie tykkään työstä sulasta.. se jää niin mieleen. ah!

  VastaaPoista
 3. Tulipa söpö tuosta vaaleanpunaisesta! Voihan sen kohdistamisen tosiaan niinkin tehdä, että etsaa ja silittää ensin yhdet ja kohdistaa puuttuvat sulat vasta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. niistä tuli tosi söpösiä ja herkkiä. Pakko on korjailla ensi kerralla. parissa kohti meni päällekäin kun oli ihan sula mahdottomuus kohdistaa kun ei nähnyt yhtään missä edellinen jälki oli.
   Miten sun kalat?

   Poista
 4. Tosi onnistuneita nämä sun painojutut. Mua niin jännittää, kun mulla alkaa kankaanpainokurssi huomenna. Saapa nähdä, saanko mitään aikaiseksi. Pojat toivoo jalkapalloja ja kaloja ja tytär toivoo perhosia. Niitäpä minä sitten olen tässä etsiskellyt, tulostellut ja piirrellyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä sä onnistut. kankaanpaino on kyllä kivaa. saa just sellaisia mistä ite tykkää.

   Poista

Related Posts with Thumbnails