11.3.2014

* Karusellikeinuhevonen

Tein tällaisen karuselli- ja sirkusmausteisen keinuhevosen viime syksynä Roosa Nauha huutokaupassa lahjakorttini voittaneelle. Pehmolelun koko on noin 54 x 40.  Se kestää 40 pesut kevyellä linkouksella jonka jälkeen muhkeutta pitää palauttaa hiukan möyhimällä. Täytteenä on uutta ja kierrätettyä pestyä polyesterivanua.
Olen pahoillani että tässä kesti näin pitkään. Luonnostakin piirtelin monta kuukautta ja se on ollut keittiön seinään teipattuna näkösällä. Odottamassa. Minulla on tapana teipata luonnokset näkyville jotta näen ne kokoajan ja voin niitä sitten tuijotella ja miettiä. Tätä jouduin miettimään selkeästi pitempään.
 Maalaan pehmoleluni Gutermannin kangasmaaleilla ja maalausaineena käytän Emon paino- tai ruiskuemulsiota veden kanssa.Toiselle puolen laitoin sopivaa kuviollista puuvillaa.Kun irroitin kangasta alustasta huomasin kuinka hienosti valo paistoi sen läpi ja oli pakko vielä teipata kangas ikkunaan ja ihastella. Olen aika tyytyväinen. Paljon on vielä petrattavaa maalaamisessa mutta tämä on kivaa vastapainoa ompelulle ja piirtämiselle.
28 kommenttia:

 1. Jälleen kerran todella upea pehmolelu!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania ovat nämä sun kangasvärimaalaukset!

  VastaaPoista
 3. Käsittämättömän hieno, vau!

  VastaaPoista
 4. Todella upea - itse sitä voi vain haaveilla tuollaisesta piirros- ja maalaamistaidosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti krista. sitä pitää vielä vähän petrata.

   Poista
 5. Vau! Mielettömän ihana :))) Mietin pitkän tovin, että avaanko tämän päivityksen vai säästänkö jännitystä kunnes hepo kotiutuu, mutta en malttanut mieltäni. Suloinen kerrassaan ja nyt vain odottelemaan, että saadaan tämä halittavaksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tihihii.. jännää. :) toivottavasti pidät sitten livenäkin.

   Poista
 6. Aivan ihana kuva, ikuinen heppatyttö sisälläni tykkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) meillä olisi tyttö halunnut tämän itselleen. heppatyttö hänkin.

   Poista
 7. Näytin tätä malliksi tänään oppilaille, kun maalailevat ja piirtävät omaa muototyynyään kässäntunnilla. No ihan tähän ei nyt materiaalienkin puutteen vuoksi päästä, mutta ihailtiin muutamia muitakin sun juttuja samalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooo.. hauskaa. tästä kommentista tuli kyllä hyvä mieli.

   Poista
 8. Ihana, olet todella taitava!

  VastaaPoista
 9. Ihan mielettömän ihana heppa! Onko Gutermannin värit jollain tavalla parempia kuin Emon? Tyhmä kysymys, mutta kiinnostaa kun itse olen käyttänyt Emon kangasvärejä ja jonkin verran yrittänyt myös siveltimellä maalata. Olet kyllä taitava:)
  t. raksu

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails