28.4.2014

* Hippu BallerinaTein Paapiin Anniinan suunnittelemasta isosta Hipusta pehmolelun pitsihameella. Toisella puolen on pitsin kanssa samansävyinen vaaleanpunainen miniruutupuuvilla. Tuin trikoota silitettävällä tukikankaalla nurjalta. Täytetty polyesterivanulla. Lelun korkeus n 28cm.
Viikonloppuna olleilla kierrätysmessuilla valmistin itselleni messinkiset korvakorut. Kuvion leikkasin ensin hiekkapaperista ja se saatiin metalliin puristamalla valssin läpi. Koukut on väännetty hopeasta.
 


Otin Een päiväkodilta muutamia rikkimenneitä pikkujärjestäjien essuja korjattavaksi. Ne on tärkeitä asusteita lapsille kun auttavat aikuisia askareissa.
Essut ovat olleet kovassa käytössä, koska liki kaikki kiinnitysnauhat olivat poikki tai juuri menossa rikki.
Korjasin vanhat sekä tein yhden lisää. Lisäksi kokeilin Kam-neppareita niskalenkin kiinnittämisessä. On hiukan säätövaraa. Kankaina on uutta ja kierrätettyä puuvillaa sekaisin. Kokona päiväkoti-ikäinen.
13 kommenttia:

 1. Ihana Hippu :D Ja miten kauniit korvikset!!!

  VastaaPoista
 2. Suloinen pehmo ja tosi upeat nuo korvakorut. Meillä yksi tyttö täällä kanssa odottelee kuumeisesti uutta essua- täytyisi äidin vissiin ryhtyä toimeen!

  VastaaPoista
 3. Iiiihanainen balleriina <3

  VastaaPoista
 4. Hellyttävä Hippu! Ja kauniit korvikset, ihailen korun näpertäjien taitoja. Itse olen vain pujotellut helmiä nauhaan :D.

  VastaaPoista
 5. Söpö Hippu :) Hyvä idea, että voi trikootakin käyttää tyynyiksi. Itse sitä urautuu aina pitämään trikoota pelkästään vaatetuskankaana.

  VastaaPoista
 6. Mikä mainio idea, ihana :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails