15.4.2014

* Hola!
Oltiin lomalla. Tein matkaa varten Eelle neljä mekkoa, lippiksen ja legsut. Mehujäämekosta sulkeutui Een lemppari. Seuraavaksi oli pallomekko. Jostain syystä kamerastani ei löytynyt pallomekosta kuvia. Pitää kaivaa toinen kone vielä lomakuvista.


Trikoomekot kaikki samalla omalla kaavalla. Yksi kokeilumekko puuvillasta jota ei sitten suostuttu edes kokeilemaankaan. Lippiksen kaava oli käännettävä trikoolippis, jonka ohje löytyy yläpalkista. Legsujen kaava Ottobreestä mutta niitä olen tytön kasvaessa muokannut sopivammaksi ja mittojen mukaan.

Sulkakankaat omaa tuotantoa. Mehujää Käpyseltä, vaaleanpunainen salmiakkikuvio ehkä Liandlolta ja pallotrikoon alkuperää en muista. Perhospuuvilla ehkä Eurokankaan palalaarista aikoja sitten. Pitsit mekkojen helmassa Karnaluksista. Koko 116+.
14 kommenttia:

 1. Olipa kiva nähdä aurinkoisia tunnelmia tällaisen sateisen ja harmaan aamun alkuun! Ihania mekkoja. Kaikki niin kesäisen raikkaita. Perhosmekko kyllä kiinnitti huomioni herkkyydellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhosmekko on minustakin kiva ja olisi ollut varmasti sopiva auringossa mutta neiti tykkäsi noista kapeammista enemmän.

   Poista
 2. iiiks,ihania mekkoja!minun suosikki on tuo ruutumekko!
  ja ihania lomakuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruutumekko on viime vuonna tekemäni aitamekon "isosisko". Kaavassa on mielestäni vielä viilaamista mutta kyllä näillä kesällä viipottaa ulkona hyvin.

   Poista
 3. Tosi kivoja mekkoja! Ja tuo sun sulkakangas on vaan niin huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulkalegsuista tuli mun lempparit kyllä kanssa. Toivon että joku taho haluaisi teettää siitä ihan kangastakin joskus. Se olisi ihana nähdä.

   Poista
  2. Joo sulkaa tuotantoon monessa eri värissä!!! Ihanat mekot ja kuvat :)

   Poista
 4. Aivan ihania mekkoja,erityisesti perhosmekko. Ranta näyttää tutulta,oletteko Teneriffalla Puerto De La Crusissa? Olisipa täälläkin jo kesä. Löytyykö tuota mekon kaavaa jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Oltiin joo. Oli just sopiva paikka meille. Kaikkea lapsille ja aikuisille sopivassa mittasuhteessa. Sekä upea eläintarha Loro Parque. Mutta siis tuo perhosmekko on muokkaus Ottobreessä olleesta kolmen konstin mekosta. Itse mekon kaava on tosi leveä joten jos lähdet sillä kokeilemaan niin tämä on tehty ilman saumanvaroja koossa 104. Hihat tein erilailla ja pidensin helmaa ja lisäsin tuon helmaröyhelön. Hihojen pituus kannattaa kurkkaa jostain vastaavanlaisesta puuvillapaidasta/mekosta.

   Poista
  2. Kiitokset tiedosta. Tuo Puerto on unelmapaikka,ystävättäreni asuu siellä,joten vierailen siellä vähintään 2krt vuodessa. Marraskuussa oltiin lapsenlapsen kanssa ja Loro Parque on mahtava. Sää on takuuvarma,tulin sieltä juuri kaksi viikkoa sitten :)

   Poista
 5. Voi mitkä kuvat ja vaatteet! Varsinkin tuo perhos-mekko on lumoava :>

  VastaaPoista
 6. Onpas kivoja mekkoja! Erityisesti tykkään perhosmekosta - noi 3d-perhoset on huippuidea! Tulipas muuten jotenkin outo olo, kun huomasin tuossa yllä kommentin myös Sanna S:ltä ja se oli sisällöltäänkin lähes sama kuin omani. Hetken aikaa olin ihan, et siis kirjotinko mä jo oman kommenttini vai mitä ihmettä! - Liian vähän unta...

  VastaaPoista
 7. Kaunis mekko, alkuperäinen!
  Ajka

  VastaaPoista
 8. Ihania mekkoja ja lomakuvia! <3 Millähän sais mekkotehtaan pystyyn? Pirpanan vanhat mekot on varmasti jo tälle kesälle ihan tunikoita tai paitoja. :p

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails